Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 kilometre uzunluğundaki Hisarcık Yolu'ndan Talas Yolu'na bağlanacak ana arterler hakkında bilgi aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 5 kilometre uzunluğundaki Hisarcık Yolu'ndan Talas Yolu'na bağlanacak ana arterler hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çay Bağları'ndan geçecek yol çalışmalarını denetleyen ve yetkililerden bilgi alan Büyükkılıç, "Kayserimiz gelişiyor, güzelleşiyor, imar uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz, yeni yollar açıyoruz. Açtığımız bu ana arterler hayati projelerimizdir." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç Ankara'da temaslarda bulundu

Büyükkılıç, Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ekim ayı encümen ve meclis toplantıları ile "Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni"ne katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TBB tarafından düzenlenen programda Kayseri'den Talas, Melikgazi ve Yahyalı belediyeleri sıfır atık ile ilgili projelerinden dolayı ödül aldı.

Ödül töreninde Talas Belediyesi "Kompost Poşeti Üretimi", Melikgazi Belediyesi "Hareketli Geri Dönüşüm Maketi / Sıfır Atık Şehir Maketi" ve Yahyalı Belediyesi de "Öğrenciler ile Sıfırdan Başlıyoruz" projesi ile ödül alan ilçeler oldu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da TBB organizasyonuyla düzenlenen "Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni" programına katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Kayseri Talas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title