Haberler

Kayıp 1. Bölüm Fragmanı ve Özeti 13 Eylül 2013

Kanal D’nin başrollerini; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları yeni dizisi “Kayıp” 13 Eylül Cuma saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici bir hikaye, soluk soluğa bir duygusal macera.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği “Kayıp”ın yönetmenliğini, üç yıl boyunca izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan yapıyor.

Başrollerinde; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık, Menderes Samancılar, Fahri Şaşmaz, Ferit Kaya, Erhan Can Kartal, Eşref Seyitoğlu,Yıldıray Şahinler ,Berk Erçer, Zeynep Kankonde, Zeynep Altıner, Banu Fotocan, Nalan Yavuz ve Gizem Akman’ın yer aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra heyecan verici hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Kayıp’ın ilk bölümünün konusu şöyle;

Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur.

Şarman Holding’in veliahtı, Leyla Şarman Özdemir ve Kemal Özdemir’in biricik oğulları Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından evinden alınıp götürülür. Oğlunun tutuklanma haberi Leyla’ya kurucusu olduğu vakfın yardım gecesi balosunda gelir.

Apar topar Kerem’i bulmak için en yakın karakola giderler. Ancak tutuklama emrine ve hangi karakola götürüldüğü bilgisine bir türlü ulaşamazlar. Kemal, sorgusuz sualsiz oğlunu polislere teslim eden yardımcıları Elmas’a yüklenir. Leyla’nın telefonuna gelen mesaj ise akıllara durgunluk verecek bir planla karşı karşıya olduklarını göstermektedir:

"Polisi karıştırma yoksa oğlun ölür!" Şirket avukatları Metin’in aklına yardım istemek için eski polis olan arkadaşı Mehmet gelir. Daha önce kayıp çocuklar büro amirliğinde çalışmış olan Mehmet, polislikten bir süre önce istifa etmiş hayatına avukat olarak devam etmektedir. Önce bu işe hiç bulaşmak istemez Mehmet. Ancak ailenin düştüğü zor durum ve özellikle Leyla, bir de alacağı yüklü para araştırmayı kabul etmesine neden olur. Kerem’in kaçırıldığı geceden başlayarak evdeki çalışanları, aile fertlerini, Leyla’nın abisi, aile dostları ve iş arkadaşları olan Aslı, Metin bile Mehmet tarafından tek tek sorgulanır. İşin içine girdikçe sandığından daha karmaşık bir durumla karşı karşıya olduğunu fark eder Mehmet. Üstelik Kerem’i kaçıranlar aile ile iletişime geçmişlerdir. Kemal’den oğlunun hayatına karşılık bir fiyat biçmesini isterler. Kemal, parayı anlaştıkları gibi buluşma yerine getirir. Mehmet ise arkadan onu takip etmektedir. Ancak parayı alan adamların gittiği yer ve orada yaptıkları Mehmet’i şoke ederken, merak içinde Kerem’i bekleyen aileye ise bir paket gelir.

Yayın Tarihi :13 Eylül Cuma/2013 Yayın Saati : 20.00

Kaynak: Star / Magazin

Mete Horozoğlu İlker Kaleli Aslı Enver Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title