Haberler

Oğlunu Kazada Kaybeden Anne Oğlunun Adını Anaokuluyla Ölümsüzleştirdi

Güncelleme:

17 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden Şadiye Yıldırım, Gülben Ergen'in kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği aracılığıyla oğlu adına anaokulu yaptırdı.

Antalya'da geçen yıl meydana gelen trafik kazasında oğlu 17 yaşındaki Oğuzhan Yıldırım'ı kaybeden Şadiye Yıldırım, Gülben Ergen'in kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile bağlantıya geçerek, oğlu adına anaokulu yaptırdı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİNİN KATILIMIYLA AÇILIŞI YAPILDI

Konyaaltı Öğretmenlerevi Mahallesi'nde bulunan Cahit Ünver İlköğretim Okulu bahçesine yapılan 2 derslikli anaokulunun açılışına, Gülben Ergen başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, hayırsever Şadiye Yıldırım, eşi Okan Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

"ANTALYA'DA VE MANAVGATTA OKUL YAPTIRDIK"

Gülben Ergen, anaokulunu gezdi, çocuklarla sohbet etti. Antalya'da yaptırdıkları ikinci anaokulu olduğunu söyleyen Ergen, "Derneğimiz yardımseverlerin bağışladığı paralarla anaokulları yaptırıyor. Bugün burada açılan anaokulumuz 28'nci. 29 Ekim'de Ankara'da, hemen ardından Ağrı ve Uşak'ta da anaokullarımızı faaliyete geçireceğiz. Antalya'da bir de Manavgat'ta anaokulu yaptırdık" dedi.

"BİZ BURADA ARACIYIZ"

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin faaliyetlerini anlatan Ergen, "Biz burada aracıyız. Yardımseverimiz bize ulaşıyor. Okul yaptırmak istediğini söylüyor, biz de bu sorumluluğu üstleniyoruz. Şadiye Yıldırım da hayırseverlerimizden biri. Trafik kazasında kaybettiği oğlu için burada bir okul yaptık. Oğuzhan Yıldırım gibi pırıl pırıl nesiller yetişmesini temenni ediyorum" dedi.

ANAOKULU BİR AY İÇERİSİNDE YAPILMIŞ

Oğullarının adının yaşayacağı anaokulunun açılışına katılan Şadiye Yıldırım, duygularını Gülben Ergen'e sarılarak dile getirdi. Akdeniz Üniversitesi'nde fizyoterapist olarak çalışan Yıldırım, "Bu okulda oğlumuzun adının altında yüzlerce gencin yetişmesi dileğiyle bu şekilde bir çalışma içine girdik. Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile bağlantıya geçip talebimizi kendilerine ilettik. Bağışımızı yaptık. 1 ay içinde buraya anaokulu yapıldı ve çocuklar eğitim görmeye başladı" dedi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okan Yıldırım Gülben Ergen Konyaaltı Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title