Haberler

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım: Bir ömür kalbimde kalacaksın

Güncelleme:

Koronavirüs nedeniyle 38 yaşındaki kardeşini kaybeden Alişan, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Kardeşini 1 hafta önce son yolculuğuna uğurlayan Alişan, "Bugün 7 gün oldu, kalbimde bir ömür kalacaksın" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz akşamı koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşinin ani ölümüyle yıkılan ve her gün mezarını ziyaret eden Alişan, bugün yeni bir paylaşım yaparak içini döktü.

"ALLAH'IM SENİ EN GÜZEL YERDE MİSAFİR EDİYORDUR"

Kardeşinin ölümünün 7. gününde mutlu oldukları esnada çektirdikleri bir fotoğrafı Instagram'da paylaşan Alişan, şunları yazdı: "Bugün 7. Gün... Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki eminim Allah'ım seni en güzel yerde misafir ediyordur."

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım: Bir ömür kalbimde kalacaksın

"SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM KARDEŞİM"

"Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah'ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi."

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım: Bir ömür kalbimde kalacaksın

CENAZEDE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDULAR

Şarkıcı Alişan'ın 38 yaşındaki 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmış ve 20 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra yaşamını yitirmişti. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durmuş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Selçuk Tektaş'ın eşi de "Beni hiç üzmedin Selçuk" diyerek ağıt yakmıştı. Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınan Selçuk Tektaş, Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım: Bir ömür kalbimde kalacaksın

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım: Bir ömür kalbimde kalacaksın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Ay kural:

Allah Rahmet eylesin .Sevenlerine de sabırlar versin. Sözün bittiği yer ondan sonrası dualar.

10
2
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Maalesef tanrı bizi böyle acılarla sınıyor Alişancım Allah yardımcın olsun

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title