Haberler

Karacabey'de 22 Yıllık Hasret Sona Erdi

Güncelleme:

Karacabey Belediyespor'un önümüzdeki sezon Türkiye Profesyonel Futbol 3. Ligi'nde yer alacağının açıklanmasının ardından, Karacabey genelinde görülmemiş sevinç yaşanırken, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamayla, Karacabey Belediyespor'u, kendilerine itibar gösteren ve güvenen tüm Karacabey halkı sayesinde, belediyeye de herhangi bir külfet getirmeden, ilçe dinamikleri ile birlikte 22 yıllık 3. Lig özlemine kavuşturduklarını söyledi.

"3.Lig Karacabey'e Hayırlı Olsun"

Katıldığı tüm liglerde, ardı ardına şampiyonluk sevinci yaşayan ve BAL Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Karacabey'in tüm konularda olduğu gibi sportif alanda da bekleyecek zamanı olmadığını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Nilüferspor A.Ş. ile yapılan imza törenin ardından yaptığı açıklamada; "Tüm yönlerden güçlü ve zengin dinamiklere sahip Karacabey'imiz, her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. 3. Lig Karacabey'imize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"Karacabey'de Büyük Hedeflere Ulaşacak Potansiyel Var"

Karacabey'in mücadele ettiği tüm liglerde başarılı olma gücünü her zaman taşıdığını belirterek, sürekli yeni ve büyük hedeflere ulaşacak ivmelenmeye de sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan; "Tüm Bursa kamuoyu bizim gücümüzü görüyor ve hayranlıkla, takdir ederek başarılı faaliyetlerimizi izliyor. Şüphesiz BAL Ligi'nde de şampiyon olma kapasitemizi ve gücümüzü taraflı tarafsız tüm kamuoyu kabul ediyordu. Kulüp yönetim kurulundaki arkadaşlarla yaptığımız kısa süreli istişarede, Nilüferspor ile anlaşma konusunun en ekonomik ve akılcı olduğu konusunda hem fikir olarak, bu konuda gerekli yoğun girişimler başlattık ve bunun sonucunda da ilgili anlaşmayı imzalayarak da Karacabey'imizi 22 yıllık özlemine kavuşturduk. Tüm belediyecilik faaliyetlerimizde gösterdiğimiz akılcı yönetim anlayışı ve 'iş bilenin kılıç kuşananın felsefesi' ile belediye bütçesine hiçbir külfet getirmeden, yoğun uğraşlar sonucu bu konuyu da hallettik. Şüphesiz bize nasip olan bu başarıyı, bize itibar gösteren ve güvenen halkımızla birlikte yakaladık. Her alanda olduğu gibi sportif alanda da güçlü bir altyapıya kavuşturduğumuz futbol, güreş, basketbol ve diğer amatör branş takımları ile birlikte, 10 bine yakın lisanslı sporcusu ve milli takımlara seçilen sporcuları ile Karacabey, Bursa ve Türkiye gündeminde ses getirecek başarılara hazırdır. Ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif açılardan tüm ilçe dinamiklerimiz sayesinde, örnek alınan 'Modern ve Müreffeh Karacabey' hedefimizin çok yakında olduğunu gururla söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Nilüferspor Karacabey Ali Özkan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title