Haberler

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki

Güncelleme:

İstanbul'a günlerdir gelmesi beklenen kar yağışı, kentte hayatı adeta durma noktasına getirdi. Toplu ulaşımın yoğun olduğu ve sürücülerin trafikte kaldığı şehirde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin odağı haline geldi. Kullanıcılar sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

Meteoroloji , AKOM ve Valiliğin peş peşe uyarıları sonra beklenen şiddetli kar yağışı İstanbul'u vurdu. Hayatın adeta durduğu şehirde, uçak seferleri büyük oranda iptal edildi. Buzlanan yollarda çok sayıda kaza oldu. Arnavutköy'deki kazada 30 araç birbirine girdi.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Öte yandan kentte trafik durma noktasına geldi. Kimi yerlerde ise trafik tamamen durdu. Bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarında bırakarak yola yaya devam etti. Metroyu tercih eden vatandaşlar ise istasyonlarda yoğunluk oluşturdu. Kar yağışı nedeniyle metrobüs bulmakta da güçlük çeken vatandaşlar, duraklarda yoğunluğa neden oldu.

İMAMOĞLU'NU İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR

Kar yağışından doğan olumsuzluklardan dolayı eleştiri oklarının hedefinde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu var. Sosyal medyada kullanıcılar İmamoğlu'nu istifaya çağırarak tepkilerini dile getirdiler.

İşte o tepkilerden bazıları:

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (21)

Haydar:

Başkan AKPli olsa sanki durum farklı mı olacaktı.İstanbulda belediyelerin çoğu AKPli onları niçin eleştirmiyorsunuz insan eleştirirken biraz insaflı tarafsız olur.

31
60
yanıtYanıtla
YAVUZ,33....!!!:

İSTANBULDA YAŞAMIYORUM , EKREMİDE HİÇ SEVMEM..AMA BU KIŞ ŞARTLARINDA BU OLAYLAR NORMAL...HER BELEDİYENİN BAŞINA GELEBİLİR,,,TEDBİR ALMADAN YOLA ÇIKMAYIN,,HATTA İMKANINIZ VARSA HİÇ ÇIKMAYIN...BUNLAR GEÇCİ ŞEYLER BİR GÜN VEYA İKİ GÜN..... her şeyin başı tedbir YANİ kendi aldığın tedbir......

30
29
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

ıst yasamıyorsun ama ıst yasasaydın bunları konusmazdın ıst yasayıyorsan once beld bask olarak gunlerdır yoğun kar yağısı olacak dıye akom dan veya ıstıraklerden haber anos yapılıyor yapman gereken kar kureme ve tulama araclarını ıst her ana artelerıne ana yollarına cıkarıp 24 saat esasına gore bekletmen bu beklme sana bır sey kaybettırmez 3 oğün yemek gıder o kadar gerektı nde tuzlama ve kar kureme aracların gorevını yapması sağlaman basıttttce

yanıt27
yanıt12
Ali Saltık:

Sanki imamoğlu yagdirdi kârı.yuce Allah 'ın rahmeti.hem ormanlarimiz yanarken de bu tepkiyi verseydiniz hani ucaklarimiz yoktu bilmem anlatabildim mi

19
32
yanıtYanıtla
Yüsra Rakip:

İstanbul için hersey güzel olacak gördük hizmet sıfır saatlerdir insanlar perişan oldu esir oldular o soğukta araclarinda bide bunlar ülke yönetecek İstanbulu yönetemiyor ??????

30
14
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Hiç unutmam deprem bölgesinde kendini kisa bir gösterip izin keyif Fotolari yayinlayip birde „ izin etmek hakkim degilmi“ demesi …..,

27
8
yanıtYanıtla
Haydar:

Tarihte görülmemiş yüksek elektrik doğalgaz akaryakıt zamlarını da unutmasan birazda onları eleştirsen olmazmı.

yanıt13
yanıt17
Panther Panthera:

Niye kiziyorsunuz ki Ekreme, Adam Istanbulu bir gunde Dunya Kayak Merkezine cevirdi. Tadini cikarin.

16
6
yanıtYanıtla
Trgtyldz:

Kapalı olan yollar otoyol ve otoyol girişleri karayollarına bağlı. Karayolları kime bağlı bi düşünün. Yangın söndürme işinine döndü bu iş.

7
14
yanıtYanıtla
Murat Karaca:

bizim antep te fatma şahin başkana helal osun yollar açık.......

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title