Haberler

Kan donduran görüntü! Milyonlarca vizonu itlaf edip toplu mezarlara gömdüler

Güncelleme:

Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen 'Cluster-5 virüs'ü dünya çapında paniğe yol açtı. Virüsü yayan hayvanlar askeri üste itlaf ediliyor. Ülkede 17 milyon vizon, toplu mezarlara gömüldü.

Dünyanın en büyük vizon kürkü (mink kürkü) üreticisi Danimarka'da vizonlarda rastlanan mutasyona uğramış corona virüsünün insanlara bulaşmaya başladığı ve yaklaşık 17 milyon vizonun toplu mezarlara gömüldüğü açıklandı.

Kan donduran görüntü! Milyonlarca vizonu itlaf edip toplu mezarlara gömdüler

BÜYÜK PANİĞE NEDEN OLDU

Dünyanın en büyük vizon kürkü (mink kürkü) üreticisi Danimarka'da vizonlarda rastlanan ve 'Cluster 5' adı verilen mutasyona uğramış virüs, insanlarda yayılması durumunda korona aşılarını daha az etkili hale getirme potansiyeline sahip olduğu için paniğe neden oldu.

Kan donduran görüntü! Milyonlarca vizonu itlaf edip toplu mezarlara gömdüler

YAKMAK İÇİN YETERİ KADAR FIRIN YOK

Ülkede bulunan yaklaşık 17 milyon vizon, virüsle mücadele kapsamında toplu mezarlara gömüldü. Danimarka çevre ve sağlık yetkilileri, vizonları yakarak imha edilecek sayıda fırın bulunmadığı için vizonların ülkenin kuzeybatısında bulunan Holstebro kasabası yakınlarındaki askeri arazide toplu mezarlara gömüldüğünü açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Koronavirüs Danimarka Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (54)

Namyelüs:

Aynı şeylerin Türkiye''de olması durumunda ortalığı ayağa kaldıracak olanlar nerede? Bildiniz.

24
4
yanıtYanıtla
Kk:

Kes. Boş yapma

yanıt0
yanıt0
Diyojen:

Atık eminim ki bir yaratıcı varsa kan gözyaşı ve ölümle besleniyor. bir kartal bile yavrusunu kanatlarının altına alır her şarttan korur. Peki bu ne neden sessiz neden izlemekle yetiniyor YOKSA EVDE KİMSE YOK DA Boşa mı bağırıyoruz.

5
22
yanıtYanıtla
agnostik:

sen yaratıcı varsa ya düştüysen yavaş yavaş yolunu değiştiriyorsun hiç tavsiye etmem en güzeli müslümanlık herşeyi Allah''a havale ediyosun herşeyi zaten Allah yapıyor sen kaderini yaşıyosun ama en az 10 sene daha fazla yaşıyon iman varsa huzur islamda dedikleri doğru

yanıt1
yanıt6
Tabi ki bir yaratici var insana akil idare vicdan :

Diyojen

yanıt1
yanıt2
herşeyin doğrusu:

Bence henüz emin olamamışsınız.

yanıt0
yanıt0
Korkma:

Dünya hayatı sınavdan ibarettir.Sen hiç eğitim hayatında sınav yaparken cevapları söyleyen hoca gördün mü sınavın bitmesini beklersin her şekil. Dünya hayatı da böyle sınavın bitsin o zaman adaleti cenneti cehennemi görürsün. Ve unutma Allah vardır tekdir ilahi adalet sahibidir çok şükür

yanıt3
yanıt0
FANİ:

Sen, ben ve senin, benim gibiler Yaratıcının koyduğu kurallara uymadığı için bunlar başımıza geliyor olabilir mi ? Sonrada kalkıp biz kanuna uymuyoruz, düzeni nizamı bozuyoruz genede başımıza gelenlerden neden korunmuyoruz yoksa ''yokmu'' diye yakınıyor olabilirmiyiz?

yanıt2
yanıt0
özkan:

başını kaldırıp etrafına bir bak yaşadığın evren ne kadar harika ve çok muntazam bir düzenle ve kurallarla işini yapıyor. Yaratıcının hiçbirşeye ihtiyacı yokki. eğer allah dünyaya sisvrisineğin kanadı kadar değer verseydi kafirler yiyecek ekmek bulamazlardı. Senin küfrün yada imanının da Allahın zatına ve yüceliğine bir katkısı yada zararı yok. sadece yaptıklarının karşılığını göreceksin. Allah kimseyi zorlamıyor. zorlasaydı zaten melekler gibi itaatsizlik yapamazdın.

yanıt2
yanıt1
balkan kürdü....c.c.c:

dünyadaki en tehlikeli yaratık insan oğludur. . .

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title