Haberler

"Keşke Yunan Galip Gelseydi" Diyen Kadir Mısıroğlu, Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Güncelleme:

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu, yoğun bakıma alındı. Mısıroğlu'nun rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Açıklamarıyla birçok kesim tarafından eleştirilen Kadir Mısıroğlu, yoğun bakıma kaldırıldı.

"DUA BEKLİYORUZ İNŞALLAH"

Kadir Mısıroğlu'nun manevi torunu Nurullah Mısıroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kadir Mısıroğlu için sevenlerinden dua istedi. Kadir Mısıroğlu'nun torunu paylaşımında, "Kıymetli Üstad Kadir Mısıroğlu takipçileri, Üstadımız şuan "Yoğun Bakım"da, bütün muhibbândan duâ bekliyoruz inşaallah. Kıymetli Dostlar, bu ilânı yayalım mı diye sual edenler olmuş. Tabi ki yayabilirsiniz. Dua ordumuz ne kadar çok olursa o kadar iyi, inşaallah." ifadelerini kullandı.

Kadir Mısıroğlu Yo

"KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ" DEMİŞTİ

Kurtuluş Savaşı ile ilgili olarak sarf ettiği "Keşke Yunan galip gelseydi" ifadeleriyle tepki çeken kısa süre önce de "Türkçüler, Ziya Gökalp'i adam zanneder, bir Yahudi'nin sistemini Türkiye'ye adapte etmiştir" sözleriyle gündeme gelmişti. Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'na üniforması üzerindeyken gerçekleştirdiği ziyaret de uzun süre gündemde kalmıştı.

'Keşke Yunan Galip Gelseydi' Diyen Kadir Mısıroğlu, Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir Mısıroğlu Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (279)

Hacker:

Birgün bu millette sana hak verecektir, Duamız seninle ??

22
71
yanıtYanıtla
Gökhan:

Dualarınız ve birliktelik dilediklerinizle birlikte, buyrun sizi Yunanistan''a gönderelim, biz de haklıya hakkı verilir, siz bu ülke de nefes hak etmiyorsunuz

yanıt28
yanıt11
ali:

nasıl bir hak. uzun kalın bir hak mı.

yanıt23
yanıt11
Saraylı:

Ne duası ben sabah akşam beddua ediyorum

yanıt24
yanıt9
yapma bee:

ne duası kardeş ölse fatiha okumam buna

yanıt5
yanıt4
BEDRİ BERBER:

Fatihayı biliyormusunuz bakalım.

yanıt4
yanıt0
Ah keşkem:

Bu ne zaman üstad oldu ya bı de kıymetli imiş. Ulan kıyamet alameti bu adam. Buna kıymetli diyenler bir zamanlar birilerine muhterem diyordu. Cahil sürüsü peh

56
16
yanıtYanıtla
www wwww:

ikide bir ''keşke yunan galip gelseydi '' sözünü tekrarlayıp duruyorsunuz, ancak ne için ve devamında ne söylediğini yazmıyorsunuz. adaletinizi sevsinler

25
37
yanıtYanıtla
murat:

devamınıda burdan siz yazın bi zahmet bizde öğrenmiş olalım

yanıt12
yanıt3
YALLAH CEHENNEME:

Kadir Mısırlıoğluna düşman olanlar haydi yallah Cehenneme hatta Cehennemin dibine.

yanıt1
yanıt0
Tüm 279 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title