Haberler

Kadıköy Belediyesi'nden İstihdam İçin Adım

Güncelleme:

Açılışta konuşan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın, "Bizim için yaşam boyu öğrenme programları çok önemli.

adıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Kuşdili, Şaşkınbakkal, Hasanpaşa ile Koşuyolu Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezlerinde Kişisel Gelişim, Meslek Edindirme ve Hobi Eğitimlerine katılanların yıl boyunca binbir emekle hazırladığı eserlerin yıl sonu sergisi yapıldı.

Her yaşta her kesimden bireyi sürekli olarak üretime teşvik etmek istiyoruz. Ürettiğimiz zaman sosyalleşiyoruz daha zinde oluyoruz, paylaşıyoruz" dedi. Üretilen ürünlerin satışı için de proje ürettiklerini, önümüzdeki dönemde de kooperatif aracılığıyla ürünlerin satışının gerçekleşeceğini belirten Yalçın, belediyenin yeni iş birliktelikler yapacağını söyledi.

İŞKUR ORTAKLI MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Kadıköy Belediyesi ilçedeki 4 semtte bulunan 4 sosyal hizmet merkezinde meslek edindirme başta olmak üzere isteyenler için kişisel gelişim ve hobi eğitimleri veriyor.

İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılan protokol çerçevesinde düzenlenen kurslar arasında bilgisayar, grafik tasarım, grafik animasyon, web tasarımı, biçki dikiş, makine nakış, aşçılık, pastacılık, çikolata kursu, cilt bakımı ve makyaj, masaj teknikleri gibi 45 farklı kurs var.

BİR YILDA 1602 KİŞİ FAYDALANDI

İşaret dili, diksiyon, İngilizce, Fransızca, fotoğrafçılık, senaryo yazarlığı, drama gibi kursların da olduğu eğitim merkezlerinde 60 yaş üstü Kadıköylüler için bilgisayar kursları da veriliyor. 45 ayrı branşta verilen kurslardan 2016 yılında 1602 kişi ücretsiz faydalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kadıköy Belediyesi Şaşkınbakkal Hasanpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title