Haberler

İzmit Emine Ülker Tarhan "Beceriksiz Muhalefet Tabloyu Değiştiremediği İçin AKP Her Gün Biraz Daha...

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada muhalefete yüklenerek "Beceriksiz muhalefet tabloyu değiştiremediği için AKP her gün biraz daha fazla cüret kazanıyor. Diktatörlüğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğini zannediyor" dedi.

Anadolu Partisi Kocaeli İl Başkanlığı öncesinde Yeni Cuma Parkında partililer ve vatandaşlarla sohbet edip çay içip simit yiyen Tarhan daha sonra parti il binasına ziyarette bulunarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında uhalefete yüklenen Tarhan Türkiye'de tablonun hiçbir zaman değişmediğini söyledi. Türkiye'de her seçimde milimetrik farklarla tablonun değiştiğini söyleyen Tarhan, "Türkiye'de tablo değişmiyor. Günler günleri, aylar ayları, yıllar yıllara kovaladı. Her seçimde milimetrik farklarla tablo değişiyor. O yüzden bu beceriksiz muhalefet tabloyu değiştiremediği için de AKP hergün biraz daha fazla cüret kazanıyor. Diktatörlüğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğini zannediyor. Muhalefet ve halkla da oyun oynuyor sürekli. " dedi.

'PADİŞAHLIĞA GÖZ KIRPAN BİR CUMHURBAŞKANI'

Konuşmasında siyasi parti liderlerini eleştiren Tarhan konuşmasına söyle devam etti:

"Siyasi tabloya bir göz atalım dediğimizde bir taraftan uzaktan kumandalı bir başbakan var. İkide bir zıplıyor 'Ben başbakanım ben başbakanım' diye kendini ispatlamaya çalıştığı anlaşılıyor. Bir yandan padişahlığa göz kırpan bir cumhurbaşbakanı. Bir yandan da İzmir'de bayrak sallayan, Hakkari'ye gittiğinde de poşu takan, Ankara da bozkurt işareti yapan bir majestelerinin muhalefeti var. Statükoyla hiç bir problemi olmayan MHP var. Bir taraftan da sürekli sistem tarafından sübvansiye edilen ve acaba biz AKP ile başedemedik Öcalan başedebilir mi? diye HDP'yi meclise sokmaya çalışan ve devlet projesi haline getirmeye çalışan bir sistem var. Geçmişteki terör kamburu yok sayılarak bir standup şovcu yaratılmak isteniyor. Herkes tarafından destekleniyor. Bunun maddi kaynağı, medya desteği nereden geliyor. Devlet tarafından hazine yardımı almayan bir parti nasıl böyle heryerde görünür ve para harcıyabiliyor? Biz temiz siyaset diyoruz o yüzden. Biz hiçkimseye eyvallahı olmadan ortaya çıktık. Yürüyoruz her yerde özellikle kadın ve gençlerden büyük destek alıyoruz. Bizim davamız var inancımız var dedik. O bizi ayakta tutuyor eninde sonunda iktidar olacağız diyorum"

'VATANA İHANETİN DANİSKASIDIR'

MİT'in görevi olmadığı taktirde başka bir ülkeye silah sokmasının savaş nedeni olduğunu söyleyen Tarhan, " Eğer söylenenler doğruysa ve eğer MİT görevi olmadı halde yabancı bir ülkenin topraklarına terörü desteklemek için silah soktuysa bu bir savaş nedenidir. Örtülü olarak savaştır. Siz ülkenizi böyle bir tehlikeye atıyorsanız vatana ihanetin daniskasıdır. Vatana ihanet suçunun işlendiği anlamına gelir kanıtlandığı taktirde. Bu da hiç çıkmamak üzere birinin içeri tıkılması anlamına gelir. Öyle ben 46 lığım tekme atarım, küfrederim ama deli raporum var bize kimse bişey yapamaz gibi bizim hakimlik yıllarında böyle yapanlar olurdu ona benzetiyorum ama çok ağır bir sorumluluk." dedi.

Emine Ülker Tarhan daha sonra 'Beni susturabilecek tek şey' adlı kitabını imzalayarak partililere ve vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title