Haberler

İzmir Bal-Göç'te Yeni Yönetim

İzmir Bal-Göç'te yeni yönetim görevi devraldı.

İzmir Bal-Göç'te yeni yönetim görevi devraldı. Bal-Göç'ün 14. Olağan Genel Kurulu, Bornova Belediyesi Altındağ Düğün Salonu'nda yapıldı.

Genel Kurula, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kırcaali Milletvekili Mustafa Ahmed, Koşukavak Belediye Başkanı Sebihan Mehmed, Razgrad Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı ve Belediye Başkanı Ahmed Ahmedov, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Bursa Balkan Göçmenleri Derneği Genel Başkanı ve Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yüksel Özkan, Ege Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı ve CHP Milletvekili Adayı Aydın Özcan, Hak ve Özgürlükler Hareketi Ege Bölge Sorumlusu İsmail Vatansever, MHP İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan Adayı Murat Taşer, MHP il ve ilçe yöneticileri, Eski milletvekili ve Bornova Belediye Başkanı Cengiz Bulut, Gaziemir CHP İlçe Örgütü Başkanı Umut Tekin ve Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi Başkanı Osman Gazi Oktay katıldı.

Saygı duruşu ve Milli Marş'ının okunmasıyla başlayan kongrenin ilk sözü Yüksel Özkan aldı. Özkan, "Birlik ve beraberliğe bölgemizde, ülkemizde ve Balkanlarda ihtiyaç var. Derneklerimizi, partilerin arka bahçesi konumuna dönüştürmeyelim. Yöneticilerimizi seçerken buna dikkat edelim. Biz bugüne kadar; Cumhuriyetimizi kuran hemşerimiz Mustafa Kemal'in ilke ve devrimlerinden yana taraf olduk. Anayasa'mızdan Türlük ifadesinin kaldırılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Kırcaali Milletvekili Mustafa Ahmed, Onursal Başkan Ahmed Doğan, Genel Başkan Lütfi Mestan ve 36 milletvekilimizin selamını getirdiğini, Bulgaristan'da birlik ve beraberliklerini bozma girişimlerine, alınan seçim sonuçlarıyla ders verildiğini, Türkiye'deki Bal- Göç örgütlenmesinin kendilerine güç verdiğini belirtti.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu da, "Burada bulunan iki milletvekilinin adının da Mustafa olması önemli. Büyüklerimiz Mustafa adını, Mustafa Kemal'in adını yaşatmak ve O'na olan minnetlerini ifade etmek amacıyla çocuklarına vermiştir. Bizde adımızla bize verilen sorumluluğu, halkımıza ve ülkemize hizmet ederek, yerine getirme sözü veriyoruz" dedi.

Yönetim kurulu, denetim kurulu raporu ve mali ve taslak bütçelerinin okunması ve ibra edilmesi ardından vakıf kurulması kararı alındı.

İki liste olarak seçime gidilmesi beklenirken, diğer listenin çekilmesi üzerine yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Fahriye Ersoy, Yakup Serbest, İhsan Şentürk, Rıdvan Çavuş, Kenan Özgür, Enver Mutlu, Fatma Ertürk, Nezin Özgür, Oktay Kanlıoğlu, Fikri Çelik, Hüsniye Aydın, Kamuran Gacener, Gülseren Bilgiç, Erkan Şen ve Mehmet Gazi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Moroğlu Yüksel Özkan Bulgaristan Bornova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title