Haberler

İzmir, Avrasya Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak

Bu yıl 15.kez düzenlenecek olan Avrasya Ekonomi Zirvesi, "3 Kıta Bir Deniz" temasıyla 12 Nisan'da Marmara Grubu Vakfı ile işbirliğinde İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan Avrasya Ekonomi Zirvesi, "3 Kıta Bir Deniz" temasıyla 12 Nisan'da Marmara Grubu Vakfı ile işbirliğinde İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Zirveye TBMM adına İzmir Milletvekili, Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı ve Dışişleri Komisyon üyesi Rifat Sait katılacak.

Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vuyavoviç, Makedonya cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi ve Gagavuzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal, Kosova eski Cumhurbaşkanı Fatmir Sejdiu ve Kosova Başbakan Yardımcısı Mimoza Kusari ve Kamu Bakanı Mahir Yağcılar ile eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile 9 eski yabancı cumhurbaşkanının katılacağı İzmir toplantısında, birçok bakan ve üst düzey temsilci ile yaklaşık 230 katılımcı yer alacak.

"Üç Kıta Bir Deniz" felsefesinin işleneceği İzmir oturumunda açlık, yoksulluk ve işsizlik konuları tartışılacak, katılımcılara İzmir ile ilgili bilgi verilecektir.

Oturum 12 Nisan Perşembe günü Swissotel Grand Efes Otel'de 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. İzmirli işadamlarının da davetli olacağı zirve, İzmir ve Ege Bölgesi'nin dış ticareti açısından önem taşıyor. Zirve'nin son gününde İzmir Ticaret odası Başkanı Ekrem Demirtaş, konukların onuruna bir akşam yemeği verecek.

(ERG-

09.04.2012 10: 13: 22

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadağ Marmara Avrasya İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title