Haberler

    İzmir Aroma Festival

    İzmir'in ilk ve tek kahve - çikolata festivali Aroma Festival, 23 - 25 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

    İzmir'in ilk ve tek kahve - çikolata festivali Aroma Festival, 23 - 25 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

    "Kahve ve çikolata… Bu ikili kuşkusuz bir bütünün, bir keyfin, bir kültürün, bir yaşam şeklinin parçalarını oluşturmaktadır. Kahve çikolatasız, çikolata kahvesiz düşünülemez. Kahve birçok duyuya hitap etmesinin dışında, kültürü ile sosyal yaşama dair tüm ilgili insanların daha kolay empati kurabilmelerini sağlaması açısından gündelik yaşamda önemli bir yere sahiptir.

    Bizde kendi içinde yoğun Aroma'lar barındıran bu mükemmel ikiliyi temsil eden Firma ve Markaları tek bir festival altında bir araya getirip kahve ve çikolata tutkunlarına keyif dolu bir 3 gün sunuyoruz. Alt başlıklarımız AROMA'nın niteliğine uyan çay, süt & süt ürünleri ve tatlıdır.İzmir'in ilk ve tek kahve ve çikolata festivali olma özelliğine sahip Aroma Festival sizlere yepyeni deneyimler yaşatacak. Bu mükemmel festivalin Ana Sponsoru; FIAT 500. İtalyan ailesine ait FIAT 500'leri görmek ve test sürüşü için mutlaka Aroma Festival'e bekleniyorsunuz.

    Ayrıca FIAT 500 aracın kahve çekirdeği kaplı hali tüm ziyaretçilerimizin odak noktası olacak.

    Birbirinden önemli markaların yer aldığı Aroma Festival'de 3 gün boyunca nitelikli kahveler, farklı çikolatalar, en iyi demlenmiş çaylar, leziz tatlılar, söyleşiler, workshoplar, etkinlikler, ikramlar ve canlı performanslar & PowerFM desteğiyle bolca müzik olacak.

    Aroma Festival İzmir'in ilk kahve festivali olması sebebiyle mekan seçimini, 1858 yılında kullanıma açılan ve Anadolu'nun ilk tren seferinin başladığı adres olan Alsancak Tren Gar'ından yana kullanmıştır. Tarihi dokusu ile şehrin tam kalbinde yer alan Alsancak Tren Gar'ında 23-24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Kahve ve Çikolata'nın büyüsüne kapılacaksınız..."

    Aroma Festival'de Neler Var?

    Kahve tadımları

    Kahve uzmanları

    Çikolata tadımları

    Chefler

    Çay tadımları

    Söyleşiler

    Atölye (workshop) çalışmaları

    Sokak sanatları

    Sergiler

    Etkinlikler

    Konserler

    Dj performans

    Fiat 500 test sürüşü

    Vagon sohbetleri

    Yemekli vagonlar

    Aroma bazaar (alışveriş alanı)

    Power Fm simülatör tırı

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    eylül izmir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title