Haberler

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

Güncelleme:

İstanbul Harbiye'de yasak yerden dönüş yapan taksiye seyir halinde olan motosikletli kuryenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilginç anlar yaşandı. Moto kuryenin acı içerisinde kıvrandığı sırada yanına yaklaşan bir şahıs, kazazedenin telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Harbiye'de dün meydana gelen kazadan sonra yaşananlar, olayın kazadan daha çok konuşulmasına neden oldu. Harbiye'de yasak olmasına rağmen dönüş yapan taksi, doğru yönden gelen moto kuryeyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yerde kalan moto kurye, acı içerisinde kıvranırken, kazazedenin yanına sinsi sinsi yaklaşan şahıs, moto kuryenin telefonunu çalarak, kalabalığın da etkisiyle hızlı şekilde bölgeden uzaklaştı. Hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

YASAK YERDEN DÖNÜŞ YAPTI

23 Nisan Cuma günü Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşanan olayda, seyir halinde olan ticari taksi sürücü, yasak yerden sola dönüş yapmak istedi. Aniden direksiyon solu kıran taksiye o esnada seyir halinde olan motosikletli kurye C.E. çarptı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

3 BİN LİRA DEĞERİNDE

Çarpmanın etkisiyle kurye yere savrularak hafif şekilde yaralanırken, 3 bin lira değerindeki cep telefonu ve eşyaları yere saçıldı. Kazanın ardından yaralı kurye yerde sağlık ekiplerini beklediği esnada kaza yerine gelen bir şahıs, yerdeki cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı.

HASTANEDE CEP TELEFONU OLMADIĞINI FARK ETTİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kurye C.E.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Hastanede tedavisi tamamlanan kurye C.E. eşyaları arasında cep telefonunun olmadığını anladı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Bunun üzerine kurye, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, kazanın yaşandığı yerin güvenlik kamera görüntülerini detaylı olarak incelemeden geçirdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan incelemeler sonucunda kuryenin telefonunun kazanın hemen ardından yaklaşan bir şahıs tarafından çalındığı tespit edildi. Bunun üzerine çalışmaları derinleştiren Şişli polisi, şahsın kullandığı güzergahtaki kamera görüntülerini tek tek değerlendirdi.

Saatlerce izleme yaparak şahsın eşkalinin ardından da kimliğini tespit eden polis ekipleri, A.G. isimli şahsı hırsızlık esnasında üzerindeki giydiği kıyafetlerden tespit ederek Kağıthane Çağlayan Tüneli'nde kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Burada "açıktan hırsızlık" suçundan adli işlemi yapılan A.G. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevine teslim edildi.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title