Haberler

Yeni salgın patlak verdi! İsrail'de 50 kişi fareden bulaşan hastalığa yakalandı

Güncelleme:

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını henüz kontrol altına alınamadan İsrail'de yeni bir salgın alarmı verildi. İsrail Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde 50 kişinin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandığı duyurdu.

İsrail Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde 50 kişinin fareden bulaşan bir hastalığa yakalandığını açıkladı.

Dünya genelinde etkisini sürdüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını henüz kontrol altına alınamadan İsrail'de yeni bir salgın alarmı verildi.

50 KİŞİ FARELERDEN BULAŞAN HASTALIĞA YAKALANDI

İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 50 İsraillinin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandığı duyuruldu. Bakanlık, hastaların büyük bir kısmının ülkenin kuzeyindeki dereleri ziyaret ettikten sonra enfekte olduğunu belirtti.

"ÜLKENİN KUZEYİNDEKİ DERELERE GİRMEYİN" UYARISI

Derelerden su örnekleri alınacağını belirtilirken, hastalığın daha fazla yayılmasını önlemek için de önlemler alacağını aktarıldı. Sağlık Bakanlığı ayrıca, bir sonraki duyuruya kadar şimdilik "Ülkenin kuzeyindeki derelerine girmeyin" uyarısında bulundu.

KORONAVİRÜS SALGININDA SON DURUM

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde 1 milyonu aşkın insan hayatını kaybetti, 38 milyondan fazla insan ölümcül salgına yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs İsrail Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (8)

Ömer:

Beter olsunlar zalimler için yaşasın cehennem...

5
3
yanıtYanıtla
Bjk56:

Ulan adiler geçen bakan koca ya saldırıyordunuz yeni salgınlar çıkacak diye adam işini yapıyor sizde terbiyesizliğinizi alın yahudiler fareden kırılacak inşaallah dunyaya yayılmsz

6
2
yanıtYanıtla
adsızbey:

allah daha da beter etsin inşaallah darısı tüm münafıkların başına müslüman gürünümlü münafıklar o kadar çok ki sadece yahudilere çalışıyorlar ve o yahudi kılıklı münafıkların allah belalarını milyarlarca misli bela ve musibetler üzerine yağdırsın inşaallah o topraklara o münafıklar layık deyiller yemin ederim. . .

5
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Allah daha beter etsin,musibetlerden başlarını kaldıramasınlar.Suriyeden Iraktan daha beter olsunlar

4
1
yanıtYanıtla
Desenize Bukezde israilli:

Firavun Fareleri Bütün Dünyanin Basina Bukezde Fare20 Virusunu Bulastiracak

3
0
yanıtYanıtla
he he hee:

kendileri gebersin bize bulaşmasınlarda

2
1
yanıtYanıtla
Mekanci:

Müstehaktir adilere

0
1
yanıtYanıtla
alis:

dünyanın başına her zaman için bela olmuş, ve Allah ın laneti üzerinden eksik olmayan bu şerefsizlerin iki yakası bir araya gelmesin inşallah. 1 avuç bu it sürüsüne uyup onlarla birlik olan itlerin Allah belasını versin. ABD - FRANSA - ALMANYA -BAE - ÜRDÜN - MISIR - RUSYA - İNGİLTERE - ve diğer şerefsizler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title