Haberler

Türkiye'ye desteğe gelen İspanyolların Sabiha Gökçen paylaşımı mest etti

Güncelleme:

Türkiye'deki orman yangınlarının söndürülmesine havadan destek veren İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği, Sabiha Gökçen paylaşımıyla mest etti. Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Sabiha Gökçen için "Tanıtılmaya ihtiyacı yok, O dünyaca ünlü" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınları hem havadan hem de karadan yoğun çalışmalar sonucunda söndürüldü. Yangınların söndürülmesi için hava desteği sağlayan ülkeler arasında yer alan İspanya ise yaptığı jestle bir adım öne çıktı.

İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki orman yangınlarına müdahale etmek için gelen yangın söndürme uçağının kadın pilotunu ' Sabiha Gökçen'in fotoğrafı ve mesajıyla' övdü.

"TANITILMAYA İHTİYACI YOK, O DÜNYACA ÜNLÜ"

İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği, "İspanya Türkiye'yle" hashtagli mesajında dünyanın ilk kadın pilotlarından Sabiha Gökçen'in fotoğrafını paylaşarak "Milyonların önünü açan, dünyanın ilk kadın pilotlarından birine saygıyla!!! Tanıtılmaya ihtiyacı yok, O dünyaca ünlü" ifadelerini kullandı.

İTFAİYECİLERİNİ DE ÖVDÜLER

İspanya Büyükelçiliği, ilk mesajında ise Türkiye'deki yangınlara müdahale etmek için gelen yangın söndürme uçağının kadın pilotunun fotoğrafını paylaşarak "Cesur kadın pilot itfaiyecilerimize, mürettebatımıza ve personelimize saygıyla! Seninle gurur duyuyoruz!" ifadeleri yer aldı. Paylaşımda ayrıca Avrupa Birliği, İspanya ve Türkiye bayrakları yer aldı.

İspanya Büyükelçiliği'nden kadın pilota, Sabiha Gökçen'li övgü

Türkiye'ye desteğe gelen İspanyolların Sabiha Gökçen paylaşımı mest etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Sabiha Gökçen İspanya Türkiye Ankara Haberler

500

Yorumlar (2)

Mehmet İsa Civan:

Bu habere dislike atan vatan hainleri kim acaba?

8
18
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Ama Yobazlar anlamaz.

6
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title