Haberler

İşkence, Tecavüz, Yamyamlık! 5 Kişilik Çete, Evli Çifte Cehennemi Yaşattı

Güncelleme:

Brezilya'da üçü 18 yaşın altındaki 5 kişi, hırsızlık için girdikleri evde bir karı kocayı 24 saat boyunca rehin tuttu. Çifte işkence edip, kadına tecavüz eden çetenin yamyamlık da yaptığı düşünülüyor.

Brezilya'da yaşayan 44 yaşındaki Cristina Amaral ve 57 yaşındaki kocası Juvenal'in cesetleri evlerinin arka bahçesindeki sığ bir mezara gömülü bulundu. Çiftin yamyam bir hırsızlık çetesinin kurbanı olduğu açıklandı.

KADINA TECAVÜZ EDERKEN KOCASINA İZLETTİLER

Adli tıp uzmanları adamın eşine tecavüz edilirken acımasızca dövüldüğünü ve bıçaklanmış halde tecavüzü izlemek zorunda bırakıldığını açıkladı. Vücutlarından parçalar kesilen çiftin 24 saat boyunca evde rehin tutuldukları öğrenildi.

KESİLEN ORGANLAR BULUNAMADI

Cinayet bölümü başkanı Dedektif Maria Tereza Santos, şüphelilerin canibalizm (yamyamlık) uyguladığına inandığını söyledi. Kadının iç organları, yumurtalıkları ve fallop tüpleri de dahil olmak üzere dişilik organları bedeninden ayrılmıştı ve pek çok vücut parçası da eksikti. Bu organların nerede olduğuna dair bir iz de bulunamadı.

5 KİŞİ YAKALANDI

Santos, "Yumuşak dokunun kurbanların kemiklerinden kasıtlı olarak kesildiğini düşündüklerini ve kurbanlar hala hayattayken tüketilip tüketilmediğini araştırdıklarını söyledi.

Şüpheliler Daniel Santos Neves (29) ve Carlos Alberto Neres (25), isimsiz bir ihbardan sonra 13, 14 ve 16 yaşlarındaki isimleri açıklanmayan üç gençle birlikte tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (70)

Duman:

siz türk medyası da yam yam kürtlere tecavüz edip haklarını yiyorsunuz. kilis de camilere saldıran türkiyenin yaptığını kürtlere mal ediyorsunuz. aynı şekilde sizde iftiraya uğrıyacaksınız. Krala yaslanma düşersin. düştüler de çok gördük. Kadir topbaş-Melih gökçek. vs.

8
98
yanıtYanıtla
SIRRA KADEM:

DUMAN KARDEŞ KÜRTLERE MAL EDEN YOK TERÖRİSTLERE MAL EDİYORUZ SENDE BİLİRSİN Kİ TETÖRÜSTLER DOĞU DA ÇOK KÜRT VATANDAŞIMIZI KATLETTİ. .

yanıt9
yanıt3
Bu adam terörist hemen müdahele edilsin:

Samet

yanıt3
yanıt1
Can bonomo:

Gün gecmiyorki adanada yeni bir olay yaşanmasin. Yer ADANA olunca Şasirmadim doğrusu

3
27
yanıtYanıtla
bir dost:

bunların hepsini alıp dar agacında paramparça edip köpeklere atacaksın ki insan olmadıklarını anlasınlar. . .

30
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

KÖPEKLER BİLE BUNLARIN ETİNİ YEMEZ KARDESİM EMİN OL.

yanıt12
yanıt2
VAHİM VARAN:

EVLİ ÇİFTE CEHENNEMİ YAŞATTILAR" Diyor haberde.Dünyada hiç kimse başka birilerine Cehennemi yaşatamaz.Yanlış bir benzetme.Cehennemi kullarına ancak Cehennemi yaratan Yüce Allah yaşatır.

9
20
yanıtYanıtla
Anticahil:

Cahil misin oglum sen kimin trolusunuz siz surekli dini kullaniyorsunuz her konuda dini kullanan çarpıtan ve satan hain ve mahluksunuz.hainsiniz hain!

yanıt9
yanıt4
Hülagü Han''ın Tabancası:

Allah yoktur Tanrı vardır

yanıt1
yanıt6
İsmi lazım değil:

Bu tür haberlerin doğru olmadığını insanları sapıklaştırmak için kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.olsa bile bizi ne ilgilendirir dünyanın dört bir yanında nerde saçma sapan bişey varsa bu sitede.

19
9
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title