Haberler

İş Dünyasından Terör Operasyonlarına Destek

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul il Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul il Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Törenin ardından yapılan mini zirvede terör operasyonlarına destek geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığında görev değişimi yapıldı. Eski başkan Yakup Kodalak, görevi iş adamı Osman Ünsal'a devretti. Osman Ünsal yaptığı konuşmada, Yakup Kodalak'a il başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kadim ve kutlu şehir İstanbul'un ekonomisin, ithalat ve ihracatının artması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Ünsal, Türkiye gündemine de değindi. Terör eylemlerinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Ünsal, "Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Hükümetimizin başlatmış olduğu terör operasyonlarını büyük bir kararlılıkla destekliyoruz. İstanbul iş dünyası her türlü teröre karşıdır. Biz ülkemizde terör eylemlerinin son bulması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Eski başkan Yakup Kodalak ise Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul il Başkanlığı İl Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: "Fatih Bayram, Mehtap Sümer Dinç, Erol Kaya, İsmail Ceylan, Nezihe Kılınç, Ufuk Yağan, Hakan Kocabaş, Dilara Mumcular, Hatice Özdemir, Naime Aydın, Sefa Kiler, Onur Kefeli, Gürcan Pala, Yusuf Uzun, Birol Efe, Gürsel Çankaya, Hamdi Özsaraç, Ertuğrul Nacar, Erol Ateş, Yüksel Yılmaz, Halit Tuna, Şenol Piraz, Ahmet Bağdatlı, Yunus Emre Şahin, Abdullah Batan, Barış Efe, Şaziye Gülte, Arzu Tünepün, Gül Özbey, Eren Kaya, Akif Ağırbaşlı, Nimet Çevik, Seda Yıldırım, İbrahim Karaman, Ayşe Koçak, Deniz Yükselen, Nadir Göksu, Aslı Karakuş, Gülay Boztosun, Cemil Gültekin, Murat Canik, Mehmet Polat, Melek Melemez, Arzu Kurnaz,Mehmet Emin Demirci, Ömer Savdıç, Turgut Beyaz, Halil İbrahim Uygur".

İstanbul İl Başkanlığının 50 kişilik yedek listesi de bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Ünsal Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title