Haberler

İrem Derici ile eski sevgilisi Lider Şahin arasındaki polemik devam ediyor! Gazete kupürüyle yanıt verdi

Güncelleme:

Şarkıcı İrem Derici ile bir dönem aşk yaşayan Lider Şahin, polemiği devam ediyor. Son olarak İrem Derici'ye yanıt veren Şahin, 1986 yılına ait gazete kupürünü paylaşarak, "Sen yokken de ünlüydüm" dedi.

Şarkıcı Selami Şahin'in büyük oğlu Lider Şahin, bir dönem şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşamıştı. İkili, birlikteliklerini bitirdikten sonra birbirleri hakkında hiç konuşmamıştı. Lider Şahin, bir röportajda, eski ilişkisi hakkında, "İlişkimiz bir sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi" dedi.

DERİCİ'DEN YANIT GECİKMEDİ

İrem Derici, eski sevgilisinin verdiği bu röportajın ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Şarkıcı, paylaşımında "O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neyse" ifadelerini kullandı.

LİDER ŞAHİN'DEN GAZETE KUPÜRLÜ YANIT

Lider Şahin'den de eski sevgilisine karşılık gecikmedi. Şahin, Instagram sayfasında paylaştığı 1986 yılına ait gazete kupürü ile eski sevgilisine "Sen yokken de ünlüydüm" mesajı verdi.

İrem Derici ile eski sevgilisi Lider Şahin arasındaki polemik devam ediyor! Gazete kupürleriyle yanıt verdi

İrem Derici ile eski sevgilisi Lider Şahin arasındaki polemik devam ediyor! Gazete kupürleriyle yanıt verdi

İrem Derici ile eski sevgilisi Lider Şahin arasındaki polemik devam ediyor! Gazete kupürleriyle yanıt verdi

İrem Derici ile eski sevgilisi Lider Şahin arasındaki polemik devam ediyor! Gazete kupürleriyle yanıt verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selami Şahin İrem Derici Lider Şahin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (10)

Gerçekçi:

İrem DERİCİ ile bizzatihi tanışmış, yaklaşık 1 saat aynı masada sohbet eden biri olarak , hayatımda gördüğüm en doğal ve en samimi insanlardan biridir cümlesini net bir şekilde ifade ederim. Dediği doğru Vallahi kim takardı Lider''i Allah aşkına. . Yürü beeeee İREMMMMM babaaa

11
10
yanıtYanıtla
Hum:

Lider dalga mı geçiyorsun, asıl annen seni ünlü etti, horozu saldım diyerek.

18
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Zor iş artiz olmak, eskiden sinema filminde oynamak yeteneğin yoksa yönetmenin yatağındaki yeteneğine baklıydı.. şarkı çığıranlar için ne diyek? O röportajı hadi öyle olsun senin yüzünden veriyor diyelim peki sen neden plakçının oğluyla 1 yıllık evlendin de karısı oldun?,

4
2
yanıtYanıtla
GÜNEYİN KUŞAĞU BİLUMMU MÜ MUU:

Kapat kapat kapat kapat kapat

yanıt0
yanıt0
vtnds:

irem o zaman sen yoktun bile

4
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Pozlara bak parasız kaldı zaar..ne itici tip

3
0
yanıtYanıtla
geniş ağızlı sürahi:

irem kim, neyin ünlüsü. geçin bu ünsüzleri beyler.

3
0
yanıtYanıtla
vb.:

tv, medya, basın vb. aşk sevgi bunların anlamlarını yozlaştırdınız

2
0
yanıtYanıtla
muro:

zevkler tartisilmaz ya unlulerden en antipati duydugum birinci isim Irem. ikinci Pinar Altug , ucuncusu Yeliz Yesilmen, dorduncu Seyma (soyadini hatirlayamadi bi basiydi ama ne basi unuttum)daha devam etmeyim simdi.

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Dövmelerini sil, söz takip etcem seni looo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title