Haberler

İçişleri Bakanı Soylu Kılıçdaroğlu'na: Kardeşim Kontrollü Darbe Değil, Sen Kontrollü Kaçaksın

ŞİLE'de konuşan ve Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neymiş 'Kontrollü darbeymiş'. Kardeşim kontrollü darbe değil, sen kontrollü kaçaksın, kontrollü.

ŞİLE'de konuşan ve Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neymiş 'Kontrollü darbeymiş'. Kardeşim kontrollü darbe değil, sen kontrollü kaçaksın, kontrollü. Merak etmeyin o akşam havalimanından nasıl kaçtıysa, biliniz ki 16 Nisan akşamı da bunun arkasına tenekeyi takacaklar buna yallah diyecekler. Bunların işi gücü 'Hayır' demek" diye konuştu.

Ak Parti Şile İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yürüyüşün ardından Şile Belediye Meydanı'nda toplananlara hitap etti.

"7 Haziran'ı hatırlıyorsunuz değil mi? Herkes hatırlıyor. Hükümet kurulmamıştı. Birileri ne sevinmişti ama. O her 100 liranın, 70 lirasını cebimizden faiz olarak yıllarca bu ülkeyi sömürerek alanlar ne sevinmişti" diyen Süleyman Soylu,

"Türkiye'de hükümet kurulamadı. Öyle ellerini ovuşturdular ki... Başka ovuşturanlar da vardı. Hani musluklardan kan akıtıp, oradaki kardeşlerimizi tehdit edenler. Yüzde 10'u aşmak için her türlü haksızlığı, usulsüzlüğü, tehdidi yaptılar. Çocukların okullarına gittiler; 'Annelerinize, babalarınıza selam söyleyin. Eğer oy vermezlerse gereğini yerine getireceğiz' dediler. Evlere pusulalar gönderdiler. Yüzde 10'u aşmak için başka bir tezgah daha kurdular. Oradaki insanlara, 'Silahı bıraktık, ne olursunuz bizi yüzde 10'un üzerine çıkartın, siyaset yapacağız' dediler. Ama gerçek yüzleri yüzde 10'u geçince ortaya çıktı. Ne havalar, ne fiyakalar yaptılar. Bir tanesi 'Sırtımızı PKK'ya PYD'ye, YPG'ye dayadık' dedi. Şimdi biz ona 4 tane duvar verdik, sırtını istediği duvara dayasın" ifadesini kullandı.

"BİZ BÜYÜK BİR ÜLKEYİZ"

"Artık seçim tartışmalarının, hükümet tartışmalarının bu ülkeye zaman kaybettireceği bir ülke olamamalıyız" diyen Bakan Soylu, "Biz büyük bir ülkeyiz. Biz bugün kendi Altay tankımızı, Cirit füzemizi, ATAK helikopterimizi yapıyoruz. Biz bugün

teröristleri İsrail'in heronları ile değil, ay yıldızlı amblemimiz üzerinde olan milli ve yerli savaş uçaklarımızla takip ediyoruz" dedi.

"HESAP SORMAZSAK NAMERDİZ"

Soylu ayrıca, "Bize acı verenler, ülkemize zarar verenler, ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışanlara buradan sesleniyoruz. Kim terör örgütleri, PKK üzerinden bu ülkenin ve milletin canını acıtmaya çalışırsa onlara tek tek hesap sormazsak namerdiz" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Soylu, "Neymiş 'Kontrollü darbeymiş'. Kardeşim kontrollü darbe değil, sen kontrollü kaçaksın, kontrollü. Merak etmeyin o akşam havalimanından nasıl kaçtıysa, biliniz ki 16 Nisan akşamı da bunun arkasına tenekeyi takacaklar buna yallah diyecekler. Bunların işi gücü 'Hayır' demek" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu AK Parti Şile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title