Haberler

HDP Adayı Kenanoğlu'dan Hırsıza Çağrı: Pasaport ve Ruhsatımı Bir Yere Bırak

Güncelleme:

HDP Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, Esenyurt'ta seçim çalışması sırasında otomobilinin camını kırarak eşyalarını çalan hırsıza, Twitter'dan çağrıda bulundu.

HDP İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, Esenyurt'ta seçim çalışması sürdürürken kişi veya kişiler özel otomobilinin camını kırarak, içindeki bilgisayar, para ve belgeleri aldı. Kenanoğlu, hırsızlara Twitter hesabından pasaport ve araç ruhsatını bir yere bırakmaları çağrısında bulundu.

"EYY HIRSIZ, PASAPORTUMU, RUHSATIMI BARİ BİR YERE BIRAK"

Ali Kenanoğlu, geçen cuma günü Esenyurt'taki Doğan Araslı Bulvarı 1116'ncı sokakta özel otomobilini park ettikten sonra HDP'lilerle birlikte bölgede seçim çalışması yapmaya başladı. Kenanoğlu, bir süre sonra aracın başına dönünce camın kırıldığını, içindeki bir miktar para, bilgisayarının yanı sıra pasaport ve araç ruhsatının çalındığını görünce neye uğradığını şaşırdı. Seçim çalışmasının yoğunluğu nedeniyle aynı gün polise gidip şikayetçi olamayan Ali Kenanoğlu, bugün Esenyurt Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olurken, Twitter hesabından "Eyy Hırsız! Pasaportumu, araç ruhsatımı bari bir yere bırak..." çağrısı yaptı.

OLAYIN, SİYASİ YÖNÜ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

HDP adayı Ali Kenanoğlu, AK Parti ve ülke yöneticilerinin saklanamaz boyutta olduğunu savunduğu yolsuzluk, din istismarı, dayanılmaz boyuttaki baskı politikalarını anlattıkları seçim kampanyası sırasında karşılaştığı olayın siyasi yönü olduğunu düşünmediğini söyledi. Adli bir vaka olarak değerlendirdiği hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunmasını umduğunu ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kenanoğlu Esenyurt İstanbul Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

P.T:

kimliğinizi zaten inkar ediyorsunuz ne gerek var pasaporta falan

27
46
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Pkk doslarının isidir

19
36
yanıtYanıtla
malatyalı:

Hırsızın, arsızın, ruhsuzun, hainin, ermeninin alayı HDP de. Ne yazık ki 78 milyon insanın hakkını yiyerek kaçak elektrik, kullanan, uyuşturucu ticareti yapan, askerimizi sırtından vuranların partisi HDP Allah belalarını versin (Amin

27
28
yanıtYanıtla
BulutmobilWeb@haberler.com:

Hırsızlık diyince herkesin aklina bir parti geliyor akape

29
15
yanıtYanıtla
muşlumobilWeb@haberler.com:

Kesin o hırsız hdplidir. ..??

23
19
yanıtYanıtla
Çok üzüldüm Mobil-IOS:

Beter ol

16
26
yanıtYanıtla
mustafa:

akrabalarında dır onlara bir soruver

13
26
yanıtYanıtla
iyi mağdur rolü oynuyorlar:

iyi mağdur rolü oynuyorlar. . .

14
24
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

keşke senide çalıp çöpe atsaydı sonra . . . . . .

5
33
yanıtYanıtla
nurettin:

kesin akp lidır

15
19
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title