Haberler

Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi kim? Ceyda Düvenci kimle aşk yaşıyor?

Güncelleme:

Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi kim? Ceyda Düvenci kimle aşk yaşıyor? Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi merak konusu oldu. Düvenci'nin kimle aşk yaşadığı konusunda detaylar henüz netleşmiş değil. Ancak yakın çevresinden alınan bilgilere göre yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor. Düvenci'nin yeni aşkı hakkında daha fazla bilgi için takipte kalın.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sakla Beni dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz sene Bülent Şakrak ile boşandı. Bir başka aşka yelken açan Düvenci'den ilişkiye ilan eden paylaşım geldi. Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi kim? Ceyda Düvenci kimle aşk yaşıyor? İşte ayrıntılar...

CEYDA DÜVENCİ'NİN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Düvenci'nin bir süredir meslektaşı Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi radyo programcısı Güçlü Mete ile anılıyordu. Daha önce yaptığı açıklamada aşık olabileceğini ama evlilik düşünmediğini belirten oyuncu, dün akşam seçim sonuçlarını sevgilisiyle takip etti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Düvenci, sevgilisini etiketleyerek kırmızı kalp koydu.

"EVLENECEĞİMİ ZANNETMİYORUM, AŞIK OLABİLİRİM"

Düvenci daha önce özel hayatıyla ilgili yaptığı bir açıklamada "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hala… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım" demişti.

Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi kim? Ceyda Düvenci kimle aşk yaşıyor?

Ceyda Düvenci'nin yeni sevgilisi kim? Ceyda Düvenci kimle aşk yaşıyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ceyda Düvenci 3.Sayfa Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title