Haberler

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Büyükçekmece adayı kim?

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul ilçelerinde aday göstereceği isimler de netleşmeye başladı. Cumartesi günü açıklanacak olan liste ile ilgili kulislere ilk bilgiler sızmaya başladı. Peki, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Büyükçekmece adayı kim?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler de merak ediliyor. Cumartesi günü açıklanması beklenen listeyle ilgili kulislere sızan bilgilere göre; 12 ilçede mevcut başkanlarla devam edilecek. 5 ilçede ise henüz karar verilmiş değil. Peki, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Büyükçekmece adayı kim?

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayının Recep Erol Yıldız olduğunu açıkladı. Buna göre 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol olmuştur.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Büyükçekmece adayı kim?AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RECEP EROL KİMDİR?

Recep Erol, 12 Kasım 1968 tarihinde İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde doğan bir Türk siyasetçi ve iş adamıdır. Eğitimine Büyükçekmece İlkokulu'nda başlayan Erol, ortaöğrenimini Büyükçekmece Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sakarya Mühendislik Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisi'nden mezun olmuştur.

1990 yılında muhasebe sorumlusu olarak özel sektörde iş hayatına adım atmış ve daha sonra Muhasebe Müdürü ve Mali Müşavir olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur. 1998 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanı alarak kendi danışmanlık şirketini kurmuş ve serbest meslek hayatına başlamıştır.

Recep Erol, iş dünyasındaki deneyimleri ve mali alandaki bilgi birikimiyle İstanbul'un tanınan isimlerinden biridir. Danışmanlık şirketi aracılığıyla birçok kuruluşa mali danışmanlık hizmeti vermektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

İşte açıklanan AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları:

Adalar - Uğur Sina Şen

Arnavutköy - Mustafa Candaroğlu

Ataşehir - Mustafa Naim Yağcı

Avcılar - Abdullah Küçükoğlu

Bağcılar - Abdullah Özdemir

Bahçelievler - Hakan Bahadır

Bakırköy - Ali Talip Özdemir

Büyükçekmece - Yasin Kartoğlu

Bayrampaşa - İlknur Kovaç Bayraktar

Beşiktaş - Serkan Toper

Büyükçekmece - Recep Erol Yıldız

AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan'ın açıklamasından satır başları: "AK Parti'mizi 31 Mart'ta büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde temsil edecek adayları peyder pey milletimize takdim ediyoruz. 7 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediye adayımız Murat Kurum'un da aralarında bulunduğu 26 büyükşehir ve il adayımızın tanıtımını yapmıştık. Bu hafta da Ankara'da 48 büyükşehir ve il adayımızın ismini açıkladık. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyeceğimiz 7 büyükşehir ve il ile birlikte 81 ilimizin tamamındaki adaylarımızı ilan etmiş olduk.

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CANLI İZLE

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Büyükçekmece İstanbul AK Parti Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title