Haberler

31 MART 2024 İZMİR SEÇİM SONUÇLARI | İzmir'de hangi parti önde? YSK İzmir Yerel Seçim sonuçları!

Güncelleme:

31 Mart 2024 İzmir Yerel Seçim sonuçları için sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. İzmir'de hangi partinin önde olduğu araştırılırken, AK Parti'nin adayının mı yoksa CHP'nin adayının mı önde gittiği merak ediliyor. Seçimde AK Parti'den Fatih Mehmet Kocaispir, CHP'den Zeydan Karalar ve İYİ Parti'den Ayyüce Türkeş Taş yarıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Yerel Seçim sonuçlarına Haberler.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

31 Mart 2024 İzmir Yerel Seçim sonuçları için sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. An itibarıyla gözler YSK'ya çevrildi. İzmir'de hangi partinin önde olduğu araştırılırken Ak Parti'nin adayının mı yoksa CHP'nin adayının mı önde gittiği merak ediliyor. Seçimin büyük paydaşları olan Ak Parti'denHamza Dağ, CHP'den Cemil Tugay yarıştı. Peki, İzmir'de hangi parti, kim önde? İzmir'de AK Parti mi CHP mi kazanıyor?

İZMİR YEREL SEÇİMLERİNDE HANGİ PARTİ ÖNDE?

2024 Yerel Seçimlerinde İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Hamza Dağ, CHP'den Cemil Tugay ipi göğüsledi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, il ve ilçe belediye başkanı adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtarları belirlendi. Güncel seçim sonuçlarını Haberler.com Yerel Seçim sayfasından takip edebilirsiniz.

İZMİR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ (LİNK)

31 MART 2024 İZMİR SEÇİM SONUÇLARI | İzmir'de hangi parti önde? YSK İzmir Yerel Seçim sonuçları!

İZMİR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında AK Parti'nin adayı Hamza Dağ, CHP'nin adayı Cemil Tugay ve DEM Parti'nin adayı Akın Birdal kıyasıya bir mücadele veriyor.

31 Mart Yerel Seçim sonuçları anlık, güncel ve detaylı verilerine Haberler.com Yerel Seçim sayfasından ulaşabilirsiniz.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Fatih Mehmet Kocaispir Belediye Başkanlığı Ayyüce Türkeş Taş Zeydan Karalar İYİ Parti AK Parti Karalar İzmir Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title