Haberler

PUBG New State ne zaman çıkacak? PUBG: New State nasıl indirilir? PUBG: New State çıkış tarihi!

Alfa 1 ve Alfa 2 test aşamalarının ardından PUBG: New State oyununun ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Oyunun kesin çıkış tarihi ile beraber Beta test aşaması da başlamış olacak ve geliştirmeler devam edecek. Peki, New State nedir? PUBG: New State ne zaman çıkacak? PUBG: New State nasıl indirilir? PUBG New State çıkış tarihi! ne zaman? İşte tüm detaylar...

Krafton'un yeni hayatta kalma mobil oyunu PUBG: New State, Alfa test aşamasında App Store ve Google Play mağazalarında milyonlarca kayıt aldı ve büyük ilgi gördü. Tencent Games'in PUBG MOBİLE oyunu ile sık sık kıyaslanan oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Peki, New State ne demektir? PUBG New State çıkış tarihi belli oldu! PUBG: New State ne zaman çıkacak? PUBG: New State nasıl indirilir? PUBG New State çıkış tarihi! İşte ayrıntılar haberimizde...

PUBG: NEW STATE NEDİR?

PUBG: New State, Krafton oyun şirketi tarafından yayımlanan ve geliştirilen, PlayerUnknown's Battlegrounds serisinden devam edecek olan Battle Royale tarzı oyunudur. New State, yeni durum anlamına gelmektedir.

PUBG: New State, PUBG Corporation'un arkasındaki şirket, PUBG Studio tarafından geliştirilen mobil platformdaki ilk ve bağımsız olan oyunudur.

Oyun 2051 yılında geçmektedir. Oyunu oynayacak olan oyuncular bu oyunla birlikte yeni oluşturulan TROI adlı haritada oynayacaklardır. Oyunun, birtakım cihazlarda rakiplerine göre üst düzey grafikler içereceği iddia ediliyor.

PUBG New State ne zaman çıkacak? PUBG: New State nasıl indirilir? PUBG: New State çıkış tarihi!

PUBG: NEW STATE NE ZAMAN ÇIKACAK?

PUBG: New State, 29 Ekim'de 2 gün sürecek son bir teknik test yapılacağını duyurdu. Bu teste Türkiye'den de katılım yapılabilecek. İşte Krafton tarafından yapılan teknik test duyurusu:

"PUBG: NEW STATE lansmanından önce, 29 Ekim'den itibaren iki gün boyunca dünya çapında 28 ülkede teknik bir test yapılacak. Bu test sayesinde nihayet oyun ortamını ve kararlılığını kontrol edeceğiz."

Krafton, PUBG: New State'i 11 Kasım'da saat 07:00' de Android ve iOS cihazlarda yayınlayacak.

PUBG New State ne zaman çıkacak? PUBG: New State nasıl indirilir? PUBG: New State çıkış tarihi!

PUBG NEW STATE NASIL İNDİRİLİR?

PUBG: New State henüz çıkmadığı için oyun, oynanabilir durumda değil. Ancak, Play Store ve App Store mağazalarında PUBG: New State için kayıt açılmış durumda. Üstelik New State, kayıt yaptıran oyunculara oyun çıktığında bedava araba skini vereceğini duyurdu.

PUBG NEW STATE SİNEMATİK FRAGMANI


Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Pubg New State Tencent Google Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title