Haberler

Kardeşlerinin kanı yerde kalmadı

Güncelleme:

Kardeşlerinin kanı yerde kalmadı

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 2012 yılında 8 askerin şehit olduğu saldırıya katılanlar arasında yer alan PKK'lı terörist Özcan Yıldız'ın öldürülmesi Trabzonlu şehit yakınlarını sevindirdi

TRABZON - Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 2012 yılında 8 askerin şehit olduğu saldırıya katılanlar arasında yer alan "Doktor Rodi" kod adlı PKK'lı terörist Özcan Yıldız, MİT operasyonuyla önceki gün Gara'da etkisiz hale getirilirken, şehit edilen 8 askerden biri olan Trabzonlu Piyade Komando Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ağabeyleri aldıkları haberle acılarının bir nebze olsun dindiğini söylediler.

Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen operasyonla 2012 yılında Hakkari'de şehit edilen 8 askerin intikamı alınırken, şehit edilen 8 askerden biri olan Trabzonlu Piyade Komando Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ağabeyleri, aldıkları haber sonrası kardeşlerinin şehitlikteki kabri başında dua ederek operasyonda yer alanlara teşekkür ettiler.

Şehit ağabeyi Salim Erosmanoğlu, aldıkları haber karşısında acılarının bir nebze olsun dindiğini belirterek "Bu hainlerin öldürülmesi bizim acımızı bir nebze dindirdi. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. İsterdim ki rahmetli babam da bugünü görseydi. Babam yıllarca bize hiç belli etmeden kardeşimin peşinden hep ağladı. Devlet büyüklerimizden Cumhurbaşkanımızdan, bakanımıza, Genel Kurmay Başkanımıza, operasyondaki tüm askerlerimiz, korucularımız emek veren herkese minnettarız. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Şehit Ağabeyi Cemal Erosmanoğlu da devlet büyüklerine teşekkür ederek, "Devletimizden, devlet büyüklerimizden bakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan, Genel Kurmay Başkanımıza kadar hepsine sonsuz teşekkür ederiz. Babam ve annemin bir nebze de olsa acısı dinmiş olacak. Bizlerin acısı bir nebze dinmiş olacak. Bu hainleri, PKK'lıları öldürdükleri için onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bir nebze de olsa acımız dindi. Şehidimizin ve şehitlerimizin acıları hep içimizde yaşayacak sonsuza kadar devam edecek. Bu hainlere izin verilmediği sürece biz şehit aileleri olarak devletimizin yanındayız. Biz de gerekirse vatanımız için canımızı kanımızı son damlasına kadar feda ederiz. Bize bir nebze de olsa acımızı dindirdikleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref İşler ise "Dağlıca'da haince katledilerek şehit olan Ali Yasin kardeşimizin katilinin düzenlenen operasyonla öldürülmesi acımızı biraz olsun yarıya indirdi. Buna öncülük eden devlet büyüklerimiz askerimiz dağdaki korucularımız hepsine minnettarız. Ali Yasin kardeşimiz bayrağı için canını verdi. Vatana, millete, bayrağa, ezana Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan milyonlarca şehidimizin ruhları şad olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Dağlıca Hakkari PKK 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
title