Haberler

    Gyoder Kadrosu Güçleniyor

    Sektörün önemli isimleri GYODER'de yer alıyor.

    Türkiye Gayrimenkul Sektörü'nün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), yönetim yapısını ve kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. GYODER sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı.

    Aziz Torun'un başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER'in yeni döneminde; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi Füsun Yılmaz Phillipson GYODER Başkan Yardımcısı olarak yer alacak.

    Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15'ten 21'e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.

    GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4'ten 5'e çıkardı. Bu doğrultuda Aziz Torun başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER'in Başkan Yardımcıları; Kamu İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Tanes, Eğitim ve Yayınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu ve Organizasyon, İletişim, Üyelik Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ise Füsun Yılmaz Phillipson oldu.

    Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, komitelerinin sayısını da artırdı. 'Uluslararası İlişkiler', 'Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme', 'Eğitim ve Yayın', 'Kanun, Mevzuat ve Sektörel Bilgi', 'Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi' Komitelerine 'GYO' ve "Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi" eklendi. Mart ayında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda ana faaliyet konularına 'Yeşil Binalar'ı ekleyen GYODER, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi ile yeşil binalar konusundaki çalışmalara ve sektörün en çok tartışılan konularından biri olan yeşil binalar ulusal sertifikasyon sistemine destek verecek. Ayrıca Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme Komitesinin alt çalışma grubu olarak Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Stratejileri Komisyonu kurulmasına karar verildi. GYODER Komite çalışmaları ile gayrimenkul sektörünün bütününü kapsamayı hedefliyor.

    Kurulduğu tarihten itibaren Türkiye Gayrimenkul Sektörü'ndeki en önemli sektörel oluşumlar arasında yer alan GYODER, gelecek dönemde de kurumsal üyelerine ve sektöre katma değer sağlamaya devam edecek.

    GYODER Komiteleri

    Komite Adı Başkan

    GYO Komitesi Haluk Sur

    Uluslararası İlişkiler Komitesi Gülfem Tandoğan

    Eğitim ve Yayın Komitesi Doç. Dr. Feyzullah Yetgin

    Organizasyon, İletişim ve Üyelik Geliştirme Komitesi Füsun Yılmaz Phillipson

    Kanun, Mevzuat ve Sektörel Bilgi Komitesi Dr. M. Emre Çamlıbel

    Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi Komitesi Neşecan Çekici

    Sürdürebilirlik ve Yeşil Binalar Komitesi Abdurrahman Arıman

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Feyzullah Yetgin Aziz Torun Türkiye Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title