Haberler

    Güşien yaza Alaçatı'da veda etti

    Güncelleme:

    Gülşen önceki akşam Jolly Joker Alaçatı'da hayranlarıyla buluştu.

    Gülşen önceki akşam Jolly Joker Alaçatı'da hayranlarıyla buluştu. Ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında Cemal Can Canseven de vardı. Gülşen, Canseven'i sahneye çağırdı ve birlikte Ferdi Özbeğen'in "Gündüzüm Seninle" şarkısını seslendirdiler.

    "Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller" yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven'in, yarışmadayken sahte hesap sorusuna verdiği yanıt uzun süre konuşulmuştu. Beş tane sahte hesabı olduğunu söyleyen Canseven, "Beni engelleyen insanları farklı hesaplardan takip ediyorum. Mesela Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesaplardan birini kullanıyorum" demişti.

    Bunu öğrenen Gülşen de Cemal Can Canseven'in engelini kaldırarak takip etmeye başlamıştı...

    MÜZİK COŞKUSU

    Geride bıraktığımız hafta sonu, ünlü isimlerin konserleriyle renklendi. Bodrum'dan Bursa'ya farklı şehirlerde gerçekleşen etkinlikler, müzikseverlere keyifli saatler yaşattı.

    Sanata destek

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kalesi'ndeki ücretsiz halk konserlerinin düzenlenmesine destek olan Azka Otel'in sahibi Bülent Kaya'ya teşekkür plaketi verdi. Kaya, yaptığı konuşmada "İyi müziğin, iyi sanatın, iyi sanatçının ve iyi organizasyonun her zaman yanında olacağımın sözünü veriyorum" dedi. Gecenin devamında Şevval Sam sahneye çıktı.

    5 bin kişilik koro

    YBY Kemerburgaz Yaz Konserleri kapsamında önceki akşam Mor ve Ötesi sahneye çıktı. Açılışı "Güneşi Beklerken" ile yapan ve hit şarkılarını seslendiren grubu 5 bini aşkın müziksever izledi. Dinleyiciler, gece boyunca grubun tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

    Coşkulu gece

    Türkiye MotoFest Konserleri serisinin beşinci gününde İrem Derici ve Cenk Eren sahneye çıktı. İki ünlü isim, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilerine keyifli bir gece yaşattı

    Bursa konseri

    Göksel, Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Nilüfer +1 Güz Konserleri"nde sevenleriyle buluştu. Balat Atatürk Kent Ormanı'nda sahneye çıkan sanatçı, "Yalnız Kuş", "Sen Orada Yoksun" ve "Denize Bıraktım" gibi sevilen şarkılarını söyledi.

    Şarkılara ışık şovları eşlik etti

    Turkcell Vadi Açıkhava, geçtiğimiz pazar akşamı alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Manga'yı ağırladı. Grup üyeleri Ferman Akgül, Yağmur Sarıgül, Cem Bahtiyar ve Özgür Can Öney'in şarkılarına ışık şovları eşlik etti. Grup, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

    Yaza veda konserleri

    Kocaeli Emex Otel, "Yaza Veda Konserleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında 15 Eylül'de Duman, 17 Eylül'de Zeynep Bastık ve 18 Eylül'de de Haluk Levent sahneye çıkacak

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bodrum Gülşen Bursa Eylül Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title