Haberler

Güneşli Bir Havada Güneşli'de Tanrıverdi Rüzgârı Esti

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes ilçesine bağlı Güneşli beldesinde vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes ilçesine bağlı Güneşli beldesinde vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Gördes ilçesine bağlı Güneşli beldesini ziyaret etti. Tanrıverdi'ye belde ziyaretinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk, Güneşli Belediye Başkanı Rıza Dilcan eşlik etti.

Güneşli'de pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve büyük ilgi gören Tanrıverdi, Partisinin Güneşli belde teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde yüzlerce vatandaşa hitap etti. Mitingde Tanrıverdi'den önce Güneşli Belediye Başkanı Rıza Dilcan ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol birer konuşma yaptı.

Gördes Belediye Başkanı Akyol, isim vermeden MHP'yi eleştirerek, "Birileri çıkmış şimdi diyor ki, biz Gördes'i 5 yıl önceki bıraktığımız yerden geri alacağız. Evet, siz 5 yıl önceki bıraktığınız yerde Gördes'i bulursanız alırsınız. Ne Gördes 5 yıl önceki Gördes ne de Türkiye 12 yıl önceki Türkiye. Bunlar ne Hanya'yı tanıyorlar ne Konya'yı tanıyorlar. Liderleri Konya'da hızlı tren getireceğiz diyor. Benim Başbakanım Ankara-Konya arasında hızlı tren seferlerinin test sürüşünü aylar öncesinde gerçekleştirdi, bunun farkında değiller. Şimdi de bunların bu beldeyi bu ilçeyi yönetmeye talip kişileri seçim beyannamesinde Güneşli'ye düğün salonu, kapalı Pazar yeri yapacağız diye yazmışlar. Düğün salonu yapıldı dün akşam da burada düğün vardı. Biraz sonra da bu düğün salonun açılışını gerçekleştireceğiz. Kapalı Pazar yeri yapacaklarmış. Kapalı pazar yeri de yapıldı ve bir hafta sonra hizmete girecek. Bunların hiçbir şeyden haberi yok" dedi.

KİMİNİN DUDAKLARI UÇUKLADI KİMİN DE ÖDÜ PATLADI

Kendisini dinlemeye gelen yüzlerce vatandaşın gösterdiği sıcak ilgi ve alakaya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tanrıverdi, "Bugün burada Güneşlinin heyecanı, geleceğe kararlı bakışı var. Yan yana, birlik ve beraberlik içinde oluşumuzu ortaya koymaktasınız. Gösterdiğiniz bu sevgiden, ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Manisa'yı büyükşehir belediyesi yaptık, bir tarih yazdık. Büyükşehir belediyesi demek büyük imkan demektir. Büyük imkan demek büyük hizmet, çeşitli hizmet, kaliteli hizmet demektir. Büyükşehir belediyesi olunca, imar bütünlüğü, alt yapı ve üst yapı bütünlüğü ve Manisa'mızın her bir köşesine daha iyi hizmet götürme, aynı zamanda Gördes Belediye Başkanlığı olarak ta en ücra köşesine eşit bir şekilde aynı hizmeti götürmesi demektir. Böylesi büyük hizmetlerin sizlere gelmesine vesile olacak olan büyükşehir yasasına kimlerin karşı çıktığını çok iyi biliyorsunuz. Biz Manisa'mıza, ilçelerimize, mahallelerimize büyük hizmetler gelsin diye Büyükşehir yasası çalışmaları yaparken CHP ve MHP bu yasaya ülke bölünüyor, köyler kapanıyor, köylere ilçelere hizmet gitmeyecek diye karşı çıkıyorlardı. CHP karşı çıkmakla da kalmadı ve yasanın iptali için anayasa mahkemesine gitti. O gün karşı çıkanlar bugün en iyi hizmeti biz getireceğiz diye sizlerin huzuruna geliyor, yasanın faziletlerini anlatıyorlar. Hani bu yasa ile ülke bölünüyordu? Hani köylere hizmet gitmeyecekti? Hele hele CHP'nin adayı Özgür Özel buraya geldiler mi bilmem ama geldilerse en iyi hizmeti biz getireceğiz diyeceklerdir. Neden mi? Çünkü O çarkçı Kemal'in çırağı da ondan. Hemen çark edecek ve biz kesinlikle büyükşehir yasasına karşı çıkmadık deyip hemen çark edip sizleri kandırmaya çalışacaktır. Oysaki bizler seçimden seçime değil her zaman sizlerle beraberiz. Bu güne kadar ne söz verdiysek sözümüzü de yerine getiren bir partinin mensuplarıyız. Ak Parti sözünde duran sözünün eri bir partidir. Sizlerin 50 yıllık hayali olan Güneşli barajını yapıyoruz. Doğanpınar köyü göletinin yapımını tamamladık. Tüm bunla ne için yapıyoruz? Sizlere yani insanımıza hizmet için yapıyoruz. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte daha çok hizmet, daha büyük hizmetler yapacağız. Bunun içinde 45 dev projemizi ortaya koyduk. Bizim bu projelerimizi görenlerin kiminin dudakları uçukladı kiminin ise ödü patladı."

AK PARTİ BİRİNCİ DİĞERLERİ İKİNCİ

CHP'nin yaptırdığı ankette AK Parti'nin birinci çıktığını ifade eden Tanrıverdi, "Şu elimde gördüğünüz broşür CHP'nin broşürü. Burada AK Parti birinci, CHP ikinci MHP ise üçüncü gözüküyor. Yani CHP ve MHP kendi aralarında ikincilik için yarışıyor. Gediz'den bu tarafa Akpınar tesislerinden de öbür tarafa geçemeyenler daha düne kadar köylerin yolunu dahi bilmiyorlardı. MHP'li mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün şimdi kalkmış sırf kendi reklamı için tenekeden yaptırdığı bir durak iki oturakla sizi kandırmaya çalışıyor. Peki, durağı yaptı otobüs geliyor mu? Elbette hayır. Bugünlerde seçim promosyonu adı altında iğne iplik, makara yumak dağıtıyor. Evet bende promosyon olarak çocuklarımıza oyuncak, kalem defter dağıtıyorum. Bu gayet normaldir. Ancak siz belediyenin imkanlarını kullanarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerseniz işte biz o zaman buna karşı çıkarız. Siz MHP'li belediye başkanının suç işlemek suretiyle örgüt kurmaktan 55 yılla yargılandığını biliyor musunuz? Şuan 55 yılla yargılanan MHP'li bir belediye başkanı var. Bunu zaman zaman canlı yayınlarda da dile getiriyorum. Şayet benim dediklerim doğru değilse yani 55 yılla yargılanmıyorsan, çık benim hemşehrilerimin huzuruna yargılanmıyorum de diyorum. Ama maalesef bu konuda kendisinden çıt çıkmıyor. Ama sizler Cengiz Ergün'ün biletini kestiniz. Mesai bitse de İzmir'e gitsem keyfime baksam, hafta sonu gelse de İzmir'e gitsem diyen Cengiz Ergün'ü 30 Mart akşamı saat 21.30'da keyif aldığı, huzur bulduğu İzmir'e göndereceksiniz" diye konuştu.

30 Marta yapılacak seçimlerin öneminde de dikkat çeken Tanrıverdi, yerel yöneticilerin seçileceği bu seçimlerin aynı zamanda Gördes'in, Manisa'nın ve Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği seçimler olacağını belirterek 30 Martta yapılacak seçimlerde AK Partiye kullanılacak oylarla sandıkların patlatılmasını istedi.

Yüzlerce kişinin katıldığı mitingin ardından Tanrıverdi ve beraberindekiler Güneşli belediyesi tarafından yapılan düğün salonun kurdelesini keserek hizmete açtı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Güneşli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title