Haberler

    Gündem Raporu - 31 Ocak Salı

    FutbolArena - Gündem Raporu'nda 31 Ocak 2017 Salı günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

    FutbolArena - Gündem Raporu'nda 31 Ocak 2017 Salı günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

    31 OCAK 2017 SALI FUTBOL HABERLERİ

    Beşiktaş, Demba Ba'yı kiraladığını KAP'a bildirdi

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren lider Beşiktaş'ta transferin son gününde Demba Ba'nın kiralandığı resmen açıklandı. Siyah beyazlılardan KAP'a yapılan açıklamada, "Demba Ba'nın 31.05.2017 tarihine kadar geçici transferi konusunda kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varılmıştır.

    Kendisine ve kulübüne herhangi bir bedel ödenmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

    Demba Ba düzenlenen imza töreninde şunları söyledi:

    "Tekrar Beşiktaş'a imza attığım için mutluyum. Umarım bu dönem eskisinden daha iyi olacak. Şampiyonluk için buradayım. İnşallah hep birlikte şampiyon olacağız. Şu an fiziksel olarak hazırlanma aşamasındayım. Önümde 1-2 haftalık süre kaldı. Eskisinden sağlam döneceğime inanıyorum."

    Galatasaray'da Luis Cavanda'ya neden ödeme yapılmadı?

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yönetim tüm yabancı oyunculara ödemeleri gerçekleştirirken, kadroda fazla forma şansı bulamanayan Luis Cavanda'a ödeme yapmadı.

    Yerli futbolcularına Şubat ayının ilk haftasına kadar ödeme sözü veren Galatasaray yönetimi, Başkan Dursun Özbek'in sağladığı kasa kolaylığı ile Fernando Muslera, Lukas Podolski ve Wesley Sneijder başta yabancı oyuncularının alacaklarını yatırmıştı.

    Galatasaray yönetimi yabancı oyuncuların alacaklarını öderken, FutbolArena'nın aldığı özel bilgiye göre bu ödemenin 1 yabancı dışında yapıldığı ortaya çıktı. Galatasaray yönetimi tüm lejyoner futbolcularına ödeme yaptı, Luis Cavanda'yı pas geçti.

    Beşiktaş Fenerbahçe kupa maçı bilet fiyatları

    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları açıklandı. Biletlerin ne zaman satışa sunulacağı da açıklandı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

    Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur maçında 5 Şubat Pazar günü saat 20.30'da Vodafone Arena'da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

    Karşılaşmanın biletleri yarın (Çarşamba) saat 14.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

    Bilet Satış Kanalları

    Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet portalından, N'Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

    Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

    Vodafone Arena'dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımızın‪ www.passo.com.tr hesaplarına bilet ücretinin %60'ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

    Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

    Moussa Sow, Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası maçında oynayacak mı?

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak son 16 turu maçıda, Moussa Sow'un forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. Beşiktaş Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? Moussa Sow'un Beşiktaş ile oynanacak kupa maçında sahada olup olmayacağıyla ilgili son bilgiler haberimizde yer alıyor.

    Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal formasıyla mücadele eden Moussa Sow, grupta oynanan 3 maç sonucu takımıyla birlikte lider olarak çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde normal süresi 0-0 biten maçta Kamerun'a penaltılarla mağlup olarak elendi. Moussa Sow'un İstanbul'a dönüşünün ardından 1 Şubat Çarşamba günü takımla antrenmana katılacağı belirtildi. Teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi halinde Senegalli golcünün Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada forma giyeceği ifade edildi.

    GALATASARAY'DAN FLORİN NİTA SÜRPRİZİ

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray ile ilgili ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı kırmızılıların, Romanya Ligi'nde Steaua Bükreş forması giyen kaleci Florin Nita'yı izlemeye aldığı öne sürüldü.

    Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmayı düşünen Galatasaray'ın Romanya Ligi'nde forma giyen Florin Nita'yı takibe aldığı yazıldı. Romen basınında yer alan haberlere göre; sarı kırmızılı ekibin izleme komitesinin Steaua Bükreş takımının Antalya'da kamp yaptığı sırada 29 yaşındaki kaleciyi yakından takip ettiği vurgulandı. Sarı kırmızılıların, Florin Nita'yı yaz transfer dönemine kadar takip altında tutacağı ve sezon sonunda verilecek karara göre hareket edeceği ifade edildi.

    FİKRET ORMAN'DAN AZİZ YILDIRIM'A CEVAP

    Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Atiker Konyaspor karşısında 5-1 kazanarak liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta ara transfer döneminde takıma katılan oyuncular için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Ryan Babel, Matej Mitrovic, Demba Ba ve Ersan Gülüm ile birlikte başkan Fikret Orman da katıldı.

    İşte Aziz Yıldırım açıklaması:

    "Bizim bir kulüp terbiyemiz var. Hiçbir camiayla kavga etmek istemiyoruz. Maalesef Fenerbahçe ile bunu yaşıyoruz. Bunun sebebi de Fenerbahçeli yöneticilerin sürekli açıklama yapması. Senelerdir böyle bir durum var. Aziz Yıldırım'ın açıklamaları için söylenecek o kadar çok şey var ki... Fakat Beşiktaş demogoji yapan bir kulüp değil. Futbol saha içerisinde oynanmalı. Başkanlar arasında ego savaşı olmaz. Bunlar toplumu germekten başka bir işe yaramaz. Sayın Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmalara girmek istemiyorum. Beşiktaş sahada mücadele eden bir kurumdur."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Galatasaray Moussa Sow Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title