Haberler

"ZABITA Düzenli Bir Şehrin En Önemli Aktörüdür"

Güncelleme:

1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebetiyle Meram Zabıtası ile bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Zabıtamız özverili çalışmaları ve dikkatli denetimleriyle daha güvenli, daha sağlıklı ve daha düzenli bir şehrin en önemli aktörleridir" diye konuştu.

"ZABITAMIZ, ÖZVERİLİ ÇALIŞMASIYLA MEDAR-I İFTİHARIMIZDIR"

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 1-7 Eylül arasında kutlanan haftaları münasebetiyle Meram Zabıtası ile bir araya geldi. Zabıta çalışanlarının makamında ziyaret ettiği Başkan Toru, bütün zabıtaların haftalarını kutladı.

"DİNAMİK YAPIMIZLA, HİZMET KALİTESİNİ HER GEÇEN GÜN ARTIRIYORUZ"

Meram Belediyesinin dinamik yapısıyla her geçen gün hizmet kalitesini artırdığına dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Zabıtalarımız gerçekleştirdiği özverili çalışmalar ve dikkatli denetimlerle vatandaşlarımıza daha güvenli, daha sağlıklı ve daha düzenli bir Meram'ın en önemli aktörleridir. Belediye ile vatandaş arasındaki en önemli köprülerden biri olan zabıta teşkilatımız ve zabıtalarımız, bu özellikleriyle bizlerin gören gözü, işiten kulağı ve bizlerin vitrini mesabesindedir. Bugüne kadar bunun bilinciyle çalışarak vatandaşın sağlığını koruyan ve şehrin yaşam standardını yükselten Meram Zabıtamıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

"ZABITAMIZ, GÖREN GÖZÜMÜZ, DUYAN KULAĞIMIZ VE VİTRİNİMİZDİR"

Zabıta teşkilatının iki yüzyıla yakın ömrüyle ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Toru, 'Bir taraftan yeni ve büyük projelere imza atarken diğer taraftan da Meram'ın hayat standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Bunda belki de en ağır yüklerden biri zabıtalar olarak sizlerde. 'Modern Meram' ülküsüne hizmet için gün geldi 7/24 çalıştınız. Siz yaptığınız bu çalışmalarla sadece bizim değil bütün Meram'ın medar-ı iftiharı oldunuz. Belediyemizin görünen yüzü olarak önemli hizmetlere imza attınız. Meram'da ki değişim ve gelişimi el birliğiyle devam ettirmek en büyük arzumuz. Kaliteli ve nitelikli hizmet üretebilme yolunda sizin gayretleriniz, çabalarınız ve adımlarınız bizim için çok önemli.Geldiğimiz bu nokta tabi ki yeterli değil. Hem sizin hem Meramlının standartlarını daha da yükseltmek için gayretlerimiz hiç durmadan, aksamadan devam edecektir. Bundan şüpheniz olmasın.

"TÜM ZORLUKLARI ELBİRLİĞİ İLE AŞACAK GÜÇTE VE KABİLİYETTESİNİZ"

Şartlar ne olursa olsun zabıtanın tüm zorlukları aşacak güçte ve kabiliyette olduğunun altını çizen Toru, ekiplerin çoğu zaman kendi görev tanımlarının dışında da hizmet etmeye gayret göstererek vatandaşa yardımcı olduğunu hatırlattı. Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta ekiplerine tek tek teşekkür ettiklerini kaydeden Başkan Toru sözlerini şöyle sürdürdü; "Amacımız Meram'a ve Meramlıya her yönüyle en iyi hizmeti sunmak. Sizler bugüne kadar özverili çalışmalarınızla Meramlının yanında olduğunuzu gösterdiniz. Bundan sonraki hedefimiz hizmet kalitemizi her geçen gün bir kat daha yukarıya taşımak. Bunu da el birliğiyle başaracağız inşallah. Bu hafta dolayısıyla tüm zabıta çalışanlarının günlerini, haftalarını kutluyor. Gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatma Toru Zabıta Eylül Meram Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title