Haberler

Yunan medyasında korku analizleri yapılmaya başlandı: BORA'nın menzili Atina'ya kadar ulaşabilir

Güncelleme:

Türkiye'nin olası operasyonlarının değerlendirildiği Yunan televizyonundaki bir programda milli üretim olan balistik füze sistemi BORA'ya dikkat çekildi. Mavi Vatan haritasının da gösterildiği programda BORA'nın menzilinin Atina'ya kadar ulaşabileceği dikkat çekildi.

Uluslararası anlaşmalar gereği silahlandırılması gereken adaları askerlerle donatan Yunanistan'ın bu hamlesi Türkiye cephesinde sert bir karşılık buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Yunanistan'ı pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden uzak durması, aklını başına alması konusunda ikaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yunan medyasında korku analizleri yapılmaya başlandı: BORA'nın menzili Atina'ya kadar ulaşabilir

YUNAN'I BORA KORKUSU SARDI

Bu uyarı sonrası Yunan medyası hemen hemen her gün Türkiye'nin olası operasyonlarını değerlendiriyor. Milli üretim olan balistik füze sistemi BORA'nın konuşulduğu Yunan televizyonundaki bir programda dikkat çeken ifadeler kullanıldı. BORA'nın menzilinin Atina'ya kadar ulaşabileceği dikkat çekilen programda Mavi Vatan haritası da gösterildi.

Yunan medyasında korku analizleri yapılmaya başlandı: BORA'nın menzili Atina'ya kadar ulaşabilir

BORA NASIL FIRLATILIYOR?

Bora füzesi, Roketsan üretimi BORA Silah Sistemi'ne ait 8x8 Taktik Tekerlekli Araç ve Roketsan Çok Namlulu Roket Atar Silah Sistemi üzerinden atılıyor. Kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda entegrasyon için uygun ara yüze sahip diğer Taktik Tekerlekli Araç platformlarından da fırlatılabilme özelliğine sahip.

Yunan medyasında korku analizleri yapılmaya başlandı: BORA'nın menzili Atina'ya kadar ulaşabilir

BORA'NIN ÖZELLİKLERİ

Türk savunma sanayinin önemli güçleri arasında yer alan Bora Füzesi, şu özellikleri barındırıyor:

  • Kanıtlanmış Muharebe Yeteneği
  • 7/24 Her Türlü Hava ve Arazi Şartında Kullanım
  • Kısa Atışa Hazırlık Süresi
  • Yüksek Vuruş Hassasiyeti
  • Düşük İstenmeyen Etki
  • Aldatma ve Karıştırmaya Karşı Çözümler

Yunan medyasında korku analizleri yapılmaya başlandı: BORA'nın menzili Atina'ya kadar ulaşabilir

UYGUN HEDEFLER

  • Yüksek Doğrulukta Tespit Edilmiş Hedefler.
  • Topçu ve Hava Savunma Sistemleri
  • Radar Mevzileri
  • Toplanma Bölgeleri
  • Lojistik Tesisler
  • Komuta, Kontrol ve Haberleşme Sistemleri
  • Yüksek Öncelikli Diğer Hedefler
Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Yunanistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ENGİN :

silah sesi duysa askerleri korkudan ne yapacağını bilemez. bizde en az kırk yıldır terör ile mücadele eden deneyimli ve antiremanlı bir ordu var. silah ve nüfus üstünlüğünü söylemiyorum bile. yazık olur yunanistana

204
8
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Gündemimiz yunanistan degil....Gündem değiştirme çabaları

104
107
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Ulan abd gene rahat durmuyon.Suriyede pkklıları temizliyoruz ya işlerine gelmiyor.Dikkattimizi egeye çekmeye çalışıyorlar.Yunan gaza gelme sıra sana da gelecek ama şimdi değil

130
6
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

adamlar istanbulun köprülerini bombalıcaz diyor yukardaki samet gündemimiz bu değil diyor

85
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title