Haberler

Yolcu Kavgasında Otobüs Şoförü Öldürüldü

Güncelleme:

Şanlıurfa'da öldürülen otobüs şoförü Enver Avcı'yı toprağa veren bir grup meslektaşı, yol kapatıı.

Şanlıurfa'da öldürülen otobüs şoförü Enver Avcı'yı toprağa veren bir grup meslektaşı, mezarlık çıkışında kentin Diyarbakır- Gaziantep ve Mardin'e ulaşımının sağlandığı kavşağı, otobüslerini yola park ederek kapattı. Kapanan yollarda uzun araç konvoyları oluşurken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Uzun süre trafiğe kapanan yol, polis yetkililerinin uyardığı şoförlerin araçlarını çekmesi ile ulaşıma açıldı.

Öte yandan şoför Enver Avcı'yı öldürdüğü iddia edilen belediye otobüs şoförü Yılmaz Kaya da adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasında pişman olduğunu ifade ettiği öğrenilen Kaya, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Kaya, sağlık raporunun alınmasının ardından 'Kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi.

AL,ÖP (HK/AAA) - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Kaya Diyarbakır Gaziantep Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title