Haberler

Yalova'da geçiş izni olmayan araçlara kumanya dağıtımı yapılıyor

Güncelleme:

Yalova ve Altınova ilçesinde geçişine izin verilmeyen araçların sürücülerine belediye ve kaymakamlıklar tarafından kumanya dağıtımı yapılıyor.

Yalova ve Altınova ilçesinde geçişine izin verilmeyen araçların sürücülerine belediye ve kaymakamlıklar tarafından kumanya dağıtımı yapılıyor.

Yalova-İzmit, Yalova-Bursa kara yolları ile Osmangazi Köprüsü'nden geçişine izin verilmeyen tır, kamyon, kamyonet ve kış lastiği olmayan binek araçlar, jandarma ve polis ekipleri tarafından dinlenme tesisleri gibi uygun alanlara yönlendiriliyor.

Tesis ve uygun alanlarda tutulan araçlardaki sürücü ve yolcuların mağdur olmaması için de belediye ve kaymakamlıklar tarafından kumanya dağıtılıyor.

Yalova Belediyesi ekipleri, Yalova-İzmit ve Yalova-Bursa kara yolu üzerindeki tesislerde bekletilen araç sürücülerine kumanyaları teslim etti.

Dinlenme tesisinde bekleyen sürücüler, yola çıkma izni verilinceye kadar tesislerde kalacaklarını belirterek, belediyenin yaptığı hizmet için teşekkür etti.

Öte yandan, Altınova ilçesindeki Tavşanlı Feribot İskelesi'ni kullanarak İstanbul'a geçmek isteyenler, sefer iptalleri nedeniyle büyük araç kuyruklarına neden oldu.

Burada bekletilen araçlardaki sürücü ve yolculara Altınova Kaymakamlığı ile Altınova Belediyesi tarafından kumanya verildi.

Bölgede görev yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de feribot iskelesi önünde denetimlerini sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Altınova Tragger Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title