Haberler

2 Uzman Çavuş İntihar Etti!

Güncelleme:

Hakkari ve Bolu'da görevli 2 uzman çavuş, beylik tabancalarıyla canlarına kıydı! İntihar eden uzman çavuşlardan Yasin Tosun'un, sosyal medyada yazdığı not dikkat çekti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yapan Jandarma Uzman Çavuş Yasin Tosun silahıyla intihar ederek yaşamına son verdi. Acı bir haber de Bolu'dan geldi. Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek de kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek canına kıydı.

JANDARMA KARAKOLU'NDA GÖREVLİYDİ

Yüksekova İlçe Jandarma Karakolu'nda görev yapan uzman jandarma çavuş Yasin Tosun henüz bilinmeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde tabancayla intihar etti. Yaşamını yitiren uzman çavuşun cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Bekar olan ve bir süredir sorunları olduğu belirtilen Tosun'un cenazesinin yarın memleketi Sivas'a gönderileceği öğrenildi. İntihar eden uzman çavuş Ulaş ilçesine bağlı Bostankaya köyünde toprağa verilecek.

MERMİ FOTOĞRAFI VE DİKKAT ÇEKEN NOT

İntihar eden 23 yaşındaki uzman çavuş Yasin Tosun'un 15 Nisan'da sosyal paylaşım sitesinde 8 adet tabanca mermisini paylaşarak, 'Çok basitti aslında olacak' yazması dikkat çekti.

BOLU'DA DA BİR İNTİHAR

Bolu 2'nci Komando Tugayı'ndan görevli 24 yaşındaki uzman çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek de evinde kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay saat 20.00 sıralarında Karamanlı Mahallesi Arap Abdullah Sokak'ta bulunan Ihlamur Apartmanı'nda meydana geldi. Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda uzman çavuş olarak görev yapan Kürşat Ziya Kocazeybek görevli olarak Hakkari'ye gönderildi. Tedavi için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edilen asker arkadaşına refakat eden Kürşat Ziya Kocazeybek, bir süre arkadaşının yanında kaldıktan sonra Bolu'da bulunan evine geldi.

BEYLİK TABANCASIYLA KAFASINA SIKTI

Uzman çavuş olan arkadaşlarıyla aynı evi paylaşan Kürşat Ziya Kocazeybek evde kimsenin olmadığı bir sırada kafasına dayadığı beylik tabancasını ateşleyerek intihar etti.
Eve gelen arkadaşları uzman çavuşu yatakta kanlar içerisinde buldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar da eve gelerek bilgi aldı. Kocazeybek'in cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Sivas Bolu Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (116)

kürtmobilWeb@haberler.com:

Orada kürtlere yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekip teker teker kendilerini o azaptan kurtarıyorlar.çok yazık.

16
84
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

ezilen kürt halkı (yasin börü) için oyum akp ye

20
64
yanıtYanıtla
sMobil-ANDROID:

oylar ne hdp ye ne chp ye oylar akp ye cunki baskasinin kumandaligini yapan partiler bu ulkeye birseyler kazandiramazlar. ve bunuda halkimiz cok iyi biliyor.

18
61
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

apo buyururki hira dağına ben insan olarak çıksam tanrı olarak inerdim.dindar hdp li olmaz. cahil hdp li olur. dindar kürtlerin zaten bi partisi var.ezilen kürt vardır ama pkk lılar değil yasin börü ler dir.

19
43
yanıtYanıtla
AKEPE:

oy almak için askeri ölüme yollayan faşist akepe rantcılar yobazlar mhpyle ugraşmayın sizi gömecegiz hepiniz kacacak yer arayacaksınız

38
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

14 yıl bu işi yaptım ben bile nasıl dayandığımı bilemiyorum onca aşağılama ve hor görme normaldir Allah uzman erbaşların yardımcısı olsun

47
0
yanıtYanıtla
m amobilWeb@haberler.com:

Askerlik psikolojisi ne derrdi vardi bilemeyiz alan rahmet eylesin

39
7
yanıtYanıtla
YAZIK:

hemende intihar olur dimi askerlerimiz pkk ile en yogun savastıgı dönemde bile intihar etmemiş şımdı mı intihar edicek vatan evlatlarımızı tek tek şehit edip intihar süsü veriyolar.

24
18
yanıtYanıtla
1071:

UZMAN OLMAK İÇİN NELER YAPMAZDIM PKK NIN DA DEVLET DÜŞMANLARININ DA CANINA OKUMAK İÇİN. NE YAZIKKİ İRADESİ OLMAYAN BİRİLERİ UZMAN YAPILMAKTA / TİHO

7
26
yanıtYanıtla
YORUMCUmobilWeb@haberler.com:

Türk silahlı kuvvetlerimi yoksa türk subay kuvvetlerimi belli değil. Herşey subaylara yontulmuş durumda. 9 yıllık bir tsk personeli olarak diyorum ki erkek evladımın askere gitmemesi için elimden geleni yapacağım.

21
12
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title