Haberler

Türkoğlu'ndan Umre Ve Taziye Ziyaretleri

Güncelleme:

Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde ve Payas Beldesi'nde bazı umre ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Türkoğlu'nun gerçekleştirdiği taziye ziyaretlerinde; AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan'ın yanı sıra; AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, AK Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, AK Parti Payas Gençlik Kolları Başkanı Veysi Güler ve bazı partililer hazır bulundu.

Milletvekili Türkoğlu, Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde AK Parti Karakese Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan'a kızı merhume Ünzile Aslan'ın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Türkoğlu, kurulan taziye çadırında AK Parti Karakese Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan'ın kızı Ünzile Aslan için aileye başsağlığı dileklerini iletti ve ardından Kuran okudu.

Türkoğlu'nun taziye ziyaretlerinin ikinci durağı, Dörtyol'un Kışlalar Mahallesi'nde ikamet eden Erdal Ailesi idi. Türkoğlu, TBMM'deki sekreteri Filiz Üçyıldız'a babası merhum Bekir Erdal'ın vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti ve okunan mevlidi dinledi.

Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Dörtyol'un Özerli Mahallesi'nde merhum Hamza Balcı ile Numuneevler Mahallesi'nde merhum Turgut Sava ve merhume Firdevs Kunt'un ailelerine de taziye ziyareti gerçekleştirerek, başsağlığı dileklerini iletti.

Türkoğlu taziye ziyaretlerine Payas'ta da devam etti. Türkoğlu ve beraberindeki heyet, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Payas Belediye Başkan Adayı olan Bilal Yiğit'e eniştesi merhum Tufan Saim Yaprak'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı temennisinde bulundu. Türkoğlu, ardından Aray ailesini ziyaret ederek, merhum Yusuf Aray'ın ailesinin acısını paylaştı.

Türkoğlu her hafta Hatay'da gerçekleştirdiği rutin taziye ziyaretleri ile ilgili olarak; "Kaybettikleri yakınlarının acısı ile zor günler geçiren tüm vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu kederli günlerinde vatandaşlarımızın acılarını az da olsa paylaşabilmek, bizleri mutlu ediyor. Yakınını kaybeden acılı bir aileye yapılan her ziyaret, o aileden acının bir parçasını götürür ki; bu suretle biz taziye sahibinin kederinin hafiflediğine inanırız" açıklamalarına yer verdi.

Türkoğlu taziye ziyaretleri sonrası, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun ve Ahmet Veli Akbulut ile birlikte geçtiğimiz günlerde umreden dönen Hakkı Özcan'ın Dörtyol'un Numuneevler Mahallesi'ndeki evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan, kutsal topraklarda yaşadığı manevi atmosferi misafirleriyle paylaşarak, misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikram etti.

Kabe'nin Allah'ın birliği inancına dayanan ilahi dinin ilkelerinin yansıtıcısı olduğuna işaret eden Türkoğlu; "Manevi lezzetlerde donatılmış bereket kaynağı ve tek Allah inancının sembolü olan Beytullah'ı, beden-ruh birliği içerisinde ziyaret etmek, Allah'ın insanlar üzerindeki bir hakkıdır" ifadelerine yer vererek, Hakkı Özcan'a umre ziyaretinin makbul olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Dörtyol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title