Haberler

Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı

Esenyurt Belediyesi’nin 8 yıl önce başlattığı tüp bebek projesinin ilk çocukları ilk karne heyecanını yaşarken, Esenyurt Belediye Başkan Necmi Kadıoğlu kendisini ziyaret eden çocuklara tablet bilgisayar hediye etti.

Esenyurt Belediyesi'nin 8 yıl önce başlattığı tüp bebek projesinin ilk çocukları ilk karne heyecanını yaşarken, Esenyurt Belediye Başkan Necmi Kadıoğlu kendisini ziyaret eden çocuklara tablet bilgisayar hediye etti.

Esenyurt Belediyesi tarafından 8 yıl önce başlatılan tüp bebek projesi kapsamında doğan çocuklar ilk karnelerinin sevincini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile birlikte yaşadı. Proje sonrası doğan 69 çocuğun bir kısmı karnelerini alarak Başkan Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kadıoğlu çocuklarla yakından ilgilenirken çocuklar tablet bilgisayar ve eğitim seti vererek ödüllendirdi.

Tüp Bebek projesi sonrası doğan 69 çocuktan bazılarının karne sevincine ortak olduklarını dile getiren Başkan Kadıoğlu, "Ortalama 59 aile var projeye katılan daha da doğacak çocuklarımız da. Heyecan verici bir durum bizim için. Umutsuz bir anda aileler çocuk sahibi oluyor. Aileler, umutsuz bir şekilde bize geliyor imkanları olmadığı için. Hamdolsun Allah bize yardım ediyor biz de bu yardımları onlara aktarıyoruz. Aldığımız netice de burada. Bende birde 6 torun sahibi bir dede olarak ayrıca 69 tüp bebek torun sahibi oldum. Bu çok güzel bir duygu. Allah herkese çocuk sahibi yapsın. Çocuklara tablet bilgisayar hediye ettim. En önemli şeylerden birisi de tablet günümüzde. İlk hediye bu çocuklara. İnşallah sene sonunda da çocuklarımızı ayrıca ödüllendiririz. Projeye dahil olmak isteyen yeni yeni aileler var onlarla da görüşüyoruz. Toplumun bir yarasını sarmaya çalışıyoruz onlarla da görüşüyoruz. Toplumun bir yarasını sarmaya çalışıyoruz" dedi.

AİLELER SEVİNCE ORTAK OLDU

İlk defa karne aldığını belirten çocuklardan Zeynep Karadağ karnesinin pek iyi olduğunu ifade ederek heyecanını paylaştı. Karadağ'ın ikiz kardeşi Mustafa Karadağ ise mutluluğunu dile getirerek, " Daha önce böyle bir hediye almamıştım. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Yıllar sonra anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hanım Karadağ ise teşekkür mutluluğunu dile getirerek, "Çocuklarımın ilk senesi olduğu için çok heyecanlıyız ve mutluyuz. İlk defa karne alıyorlar. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İkiz olmuşlardı çocuklarım. Dünyanın en güzel mutluluğu da budur benim için" diye konuştu.

Karne hediyesi olarak tablet bilgisayar verildiği için mutlu olduğunu söyleyen Feride Gül Çınar, "Çok mutluyum ve heyecanlıyım daha önce hiç böyle bir hediye almamıştım. İlk defa karne ve hediye aldım" dedi.

Çınar'ın annesi Gülseren Çınar ise, Başkan Kadıoğlu'na teşekkürlerini dile getirerek, "Başkanımızdan Allah razı olsun bizim bugünleri yaşamımıza vesile oldular. Belediye sayesinde tüp bebek sahibi olduk. Çocuklarımız ilk hediye ve karnelerini aldılar. Bunun heyecanını yaşıyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Mustafa Karadağ Necmi Kadıoğlu Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title