Haberler

Tunceli Pertek'te Konteyner Kent İnşaatı Devam Ediyor

Güncelleme:

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pertek ilçesinde yapımı süren konteyner kentte incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından Pertek'te de birçok evde hafif hasar oluştu. AFAD ve kaymakamlık koordinesinde yürütülen çalışmalarla ilçe merkezinde konteyner kent yapılması kararlaştırıldı. Gerekli altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına devam eden ekipler, 44 konteyneri tamamladıktan sonra hak sahiplerine teslim edecek. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu da konteyner kent alanında incelemelerde bulunarak, Kaymakam Ahmet Coşkun ve yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pertek ilçesinde yapımı süren konteyner kentte incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından Pertek'te de birçok evde hafif hasar oluştu.

AFAD ve kaymakamlık koordinesinde yürütülen çalışmalarla ilçe merkezinde konteyner kent yapılması kararlaştırıldı.

Gerekli altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına devam eden ekipler, 44 konteyneri tamamladıktan sonra hak sahiplerine teslim edecek.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu da konteyner kent alanında incelemelerde bulunarak, Kaymakam Ahmet Coşkun ve yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Tekbıyıkoğlu Kahramanmaraş Ahmet Coşkun Kaymakamlık Tunceli Pertek AFAD Deprem Valilik Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title