Haberler

Tuğba Güner Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DP Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı Tuğba Güner oldu.

31 Mart seçimlerinde DP Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı Tuğba Güner oldu. DP adayı Tuğba Güner, Balıkesir büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Balıkesir büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan DP Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı Tuğba Güner ile ilgili seçim sonuçları ve Balıkesir büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. DP Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı Tuğba Güner oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Balıkesir büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Balıkesir aday yarışı ve Balıkesir seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Balıkesir Seçim Bilgileri

  • Balıkesir büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 3.382 olduğu belirlendi.
  • Balıkesir büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 3.382 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Balıkesir büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 86,67 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Balıkesir büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 942.830 olduğu belirlendi.
  • Balıkesir büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 817.175 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

DP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tuğba Güner Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DP Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Tuğba Güner, Balıkesir yarışında % 1,65 oranında aldığı oy ile 3'nci oldu. Tuğba Güner toplamda 12.964 adet oy sayısına ulaştı.

Tuğba Güner Kimdir?

Tuğba Güner seçim sonuçları

Dokuz Eylül Universitesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Türkiye'nin önde gelen özel sektör kuruluşlarında satış pazarlama alanında görevlerde bulundu. Sanat ve spor sever biri olarak farklı branşlarda profesyonel sporcu ve hakemliği bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

DP Balıkesir büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tuğba Güner Balıkesir Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title