Haberler

Tgf İsmail Sivri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun düzenlediği, TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nda dereceye giren 14 gazeteci ödüllerini aldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun düzenlediği, TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nda dereceye giren 14 gazeteci ödüllerini aldı.

TGF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye çapında 135 gazetecinin 187 eserle katıldığı TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'nda 9 dalda 14 gazeteci ödüle layık görüldü. Ödül töreninde konuşan TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, yarışmaya ismini veren gazeteci İsmail Sivri'nin iyi bir gazeteci olduğu gibi aynı zamanda bir gönül adamı olduğunu belirterek, "Hem İzmir hem de Anadolu'daki gazeteciler için örnek çalışmalar yaptı. Uzun dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan Onursal Başkanımız, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun da kurucu başkanlığını yaptı. Federasyonun kuruluşuyla Anadolu medyasının sorunlarını en üst düzeyde konuştu çözümlere kavuşturdu. TGF Yönetim Kurulu olarak, kurucu başkanımız adına bu yıl ilkini düzenlediğimiz yarışma bundan böyle geleneksel hale gelecek ve onun medya ile gazeteciler için yaptığı mücadeleler her zaman saygı ve sevgiyle anılacaktır" diye konuştu. Törende söz alan Basın İlan Kurumu Mehmet Atalay da Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun bütün Anadolu'yu bir araya getiren birleştirici bir kurum olduğunu, "İstanbul'dan Zap suyuna ağıt yakmanın anlamı yok. Bu açıdan TGF her ile giderek, illerdeki gazetecilerin sorunlarını yakından görüyor, çözüme katkı sunuyor. TGF'yi kutluyorum" dedi.

TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, TGF Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca, TGF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim, TGF Genel Sekreteri Merih Ak, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti ve TGF Yüksek İstişare Konsey Başkanı Sezai Matur, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Hamdi Türkmen, Gazeteci-Yazar Erdal İzgi'den oluşan jürinin ödüle layık gördüğü isimler şöyle:

-Meslek Onur Ödülü: Hasan Pulur (Milliyet)

- Haber Ödülü: Ahmet Yukuş, "Töre, DNA Dinlemedi", ( Haber Türk Gazetesi/Diyarbakır)

-Jüri Özel Ödülü: Mahmut Acaröz, "8 yılda 45 bin kilometre yol yaptı, SBS'de birinci oldu", (Balıkesir Yeni Haber Gazetesi)

-Güncel Yazılar Ödülü: İbrahim Bursalı, "Yargı Kararıyla Demokrasi", (Bursa Anadolu Bayram Gazetesi)

-Araştırma-İnceleme Ödülü: Yıldız Çelik, "Bereketli Hilalin Suriyesi'nde Hıristiyanlar", (Cumhuriyet Gazetesi)

-Röportaj Ödülü: Banu Şen, "Karşınızda Köyün İhsan Halası", (Milliyet Gazetesi)

-Mansiyon: Selma Kara, "Bir Dersim Tanıklığı Hökümat Teslim", (Kayseri Anadolu Haber Gazetesi)

-Fotoğraf Ödülü: Kenan Gürbüz, "Ateş Savaşçıları", (Anadolu Ajansı/Muğla)

-Mansiyon: Arif Aslan, "Çevik Kuvvet ile Sivil Polisin 'Cop' Kapışması", (Batman Çağdaş Gazetesi)

-Sayfa Düzeni Ödülü: Emine Çiftçi (Eskişehir Son Haber Gazetesi)

-Spor Haberi Ödülü: Ergin Karataş, "Kardeşlik Kurtardı", (Hürriyet Ege)

-Radyo - TV Haber Ödülü: Fatih Turan, "Hopa'daki AK Parti Mitingi'nde Olaylar", (DHA/Trabzon)

-Mansiyon: Emin Bal, "Savaş Uçakları Sivilleri Vurdu", (DHA/Şırnak)

-Radyo - TV Program Ödülü: Meryem Özen Firik-Celal Çevirgen, "Haber Kameramanı", (TRT)

-Mansiyon: Fatih Mehmet İlyasoğlu, "Çağatay Yolda", (SKY Türk) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Atilla Sertel İsmail Sivri Tgf Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title