Haberler

Soylu'dan bombalı saldırı girişimiyle ilgili açıklama: Ülkemiz teröristlere hiçbir fırsat vermeyecektir

Güncelleme:

Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik bombalı saldırı girişimiyle ilgili açıklama yapan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz terör örgütlerine ve teröristlere hiçbir fırsat vermeyecektir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik bombalı saldırı girişimi düzenleyen 2 teröristten biri kendini patlatırken, diğeri çatışma sırasında vurularak öldürüldü. Olay sırasında 2 polisimiz de hafif şekilde yaralandı.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Bakanlığa yönelik saldırı girişimiyle ilgili açıklama yapan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'dan da açıklama geldi.

"ÜLKEMİZ TERÖRİSTLERE HİÇBİR FIRSAT VERMEYECEKTİR"

Soylu, "Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz terör örgütlerine ve teröristlere hiçbir fırsat vermeyecektir. Bu hain saldırıda teröristlerle çatışmaya giren Kahraman Polislerimize minnettarız. Yaralı Kahraman Evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan bombalı saldırı girişimiyle ilgili açıklama: Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title