Haberler

Son Dakika: PKK'nın sözde üst yöneticilerinden Duran Kalkan'ın koruması Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi

Güncelleme:

Son dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak MİT, PKK'nın sözde üst düzey sorumlularından Duran Kalkan'ın korumalığını yapan Emrah Adıgüzel'i Türkiye'ye getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içeride ve dışarıda terörü bitirmek adına mücadelesine devam ederken, terörle mücadeleden iyi haberler de gelmeye devam ediyor. PKK elebaşı Öcalan'ın 'benim yerime geçecek kişi' dediği PKK'nın kurucularından terörist Ali Haydar Kaytan'ın öldürülmesinin ardından dün de 2015'teki çukur eylemlerinin planlayıcılarından PKK/KCK'lı terörist Renas Ermeğan ile Nevzat Durmuş etkisiz hale getirilmişti. TSK ve MİT'in terörü sıfıra indirmek adına yürüttüğü operasyonlarda yeni bir gelişme daha yaşandı.

KALKAN'IN KORUMASI TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

MİT'in operasyonuyla PKK/KCK'lı terörist Pervin Arslan ile örgütün sözde üst düzey sorumlularından Duran Kalkan'ın korumalığını yapan Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLARAK GÖRÜLÜYOR

Duran Kalkan'ın korumalığını yapan Adıgüzel'in Türkiye'ye getirilmesi, artık örgüt yöneticilerinin yakalanmasına iyice yaklaşıldığını gösteriyor. Güvenlik otoriteleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın adım adım PKK'nın beynini çökertmeye doğru gittiğini ifade ediyor.

Son Dakika: PKK'nın sözde üst yöneticilerinden Duran Kalkan'ın koruması Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi

Son Dakika: PKK'nın sözde üst yöneticilerinden Duran Kalkan'ın koruması Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

TSK Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (12)

Kimbel:

Yaşadığın ülkenin kimliğini taşıdın vatanına ihanet edenlerin birde Türk ismi takmaları çok acı bir olay böylelerini idam edeceksin bu ülkeyi sevmek zorunda değilsin defol git gittiğin ülke sana aynı muameleyi uygulayacaktır artık bıktık bu teröristlerden iyiki ülkemizde askerimiz var allah yardımcınız olsun

185
26
yanıtYanıtla
Yusuf Açıkyıldız:

Bre Gafiller, Bre Akıllanmaz zavallılar, Beyinsizler. Hiç örnek almaz mısınız, hiç , bir gün bize de sıra gelecek diye korkmaz mısınız. Türk Devleti affetmez, vakti zamanı gelince gereğini yapar. Bir gece ansızın sizi böyle alır, paketler, Türkiye ye getirir.. Vatanıma göz dikenlerin, el uzatanların elleri kurusun, gözleri çıksın.... Her iki Dünyada da Kahru Perişan Olsunlar. Amin.

170
15
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

TİPE BAK POZA BAK ALLAHIM YARRABİ

136
17
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

HEPSİ OYUN

29
68
yanıtYanıtla
özgür :

Yeni yapilan ilac igne gibi kimyevileri bunlar üstunde denenmesi gerek sag kalirda ilac bir ise yararsa insanlığin derdine bir derman daha eklenir yok geberip giderlerse turkiyeye göz diken haşerenin biri daha geberir sonucta benim gözumde fareler bunlardan daha kiymetli

70
6
yanıtYanıtla
engin. :

aç ve susuz bırakılsın. hem konuşur sonra ölür.

57
10
yanıtYanıtla
Sahi :

Sorgulayıp yok edin

57
7
yanıtYanıtla
Mhmd Mhmd:

Alçaksınız

50
12
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Bunlar hiç mi aynaya bakmıyor ya. Bir gram nur, parlaklık olmaz sıratta. Hainlikten yüzleri kararmış.

57
3
yanıtYanıtla
Fakır:

itlaf edilmeliler

39
9
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title