Haberler

Son Dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Parti yetkilileri, Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını ve geceyi hastanede geçireceğini söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Akşener'in geceyi hastanede geçireceği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

İyi Parti yetkilileri, Meral Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını söyledi. Akşener'in hastanedeki kontrollerinin sürdüğü belirtildi. Akşener'in sağlık durumuyla ilgili doktoru da hastane önünde açıklama yaptı. İYİ Parti liderinin sağlık durumun iyi olduğu açıklandı. Akşener'in doktoru, sağlık durumunda endişe edecek bir durumun olmadığını belirterek, "Genel Başkanımız bugün hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi.

TURHAN ÇÖMEZ: GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE KALACAK

Akşener'in başdanışmanı ve aynı zamanda doktor olan Turhan Çömez ise "Genel Merkez'deki bir toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissetti. Hepiniz biliyorsunuz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı üzerine biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil serviste tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikleri tamamlandı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede kalacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir durum yok." ifadelerini kullandı.

"TETKİKLERİNDE BİR SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR"

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Akşener'in yarın taburcu olmasının planlandığını belirtti. Zorlu, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

MANSUR YAVAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter'dan Akşener için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

Son Dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

KARAMOLLAOĞLU: GEÇMİŞ OLSUN

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şunları söyledi: "Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendi'nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bir kez daha kendisine ve İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

Son Dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Kalp Çarpıntısı Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

GERÇEKÇİ...!!!!!:

BU kadar yoğun tempo , fiziki olarak yorar tabiki insanı, büyük geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur,

2
2
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Azrail yola çıktım yavaş yavaş geliyorum mesajı vermiş.

3
1
yanıtYanıtla
kagan soylu:

İmamoğlu neden koşup gitmedin? Bu CHP zihniyetinin nankörlüğü yokmu

1
1
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Mübarek cuma akşamı hayırlı haberler bekliyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Meral aksener Türkiye için çok önemli siyasetçi düşmanlar kötüluk yapabilirler yediğine ictigine dikkat etmeli Meral büyük başarı katetti göze batar çünkü Meral vatansever milliyetçi kişi böyle siyasileri sevmezler

0
2
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Çok vatansever bu vatanın başörtülü evlatlarını üniversite kapılarından döndüren kararnameye imza atıp Demirtaş la kahvaltı yapacak kadar hemde

yanıt0
yanıt0
özen66:

daha secıme cok var.strerdendır

0
1
yanıtYanıtla
Kasim Ozdal:

Seçim temposunu kaldıramadı

1
0
yanıtYanıtla
Alper Sayın:

Ekremin peşinde koşmak tan ceza aldı şimdi başkan olur diye heyecan yaptı ondandir

1
0
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

geçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title