Haberler

Kendisini şifacı olarak tanıtıyordu, 19'luk genç kızı taciz görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Tunceli'de kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan 69 yaşındaki Hasan Vural'ın parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza tacizde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vural, kızın ailesinin şikayetiyle gözaltına alınıp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Tunceli kent merkezinde bir parkta meydana gelen olayda yaklaşık 2 yıldır kendisini, "Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım" diye tanıtan Hasan Vural, bankta oturan bir kızın yanına oturup "Sende nazar var, ben çıkarayım" dedi.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Kısa süre sonra kızın elini tutan, boynuna ve beline dokunarak, hırkasının altından masaj yapan Vural'ın görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Görüntülerin ellerine ulaşmasıyla zihinsel engelli olduğu öğrenilen kızın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip Vural'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte o anlara ilişkin kareler;

Kendini 'şifacı' olarak tanıttı, 'cinsel istismar'dan tutuklandı

Kendini 'şifacı' olarak tanıttı, 'cinsel istismar'dan tutuklandı

Kendini 'şifacı' olarak tanıttı, 'cinsel istismar'dan tutuklandı

Kendini 'şifacı' olarak tanıttı, 'cinsel istismar'dan tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Haberler

500

Yorumlar (11)

Mikail arman:

Tunceli'de yaşanan hu istismar olayında konu edilen şahıs, bıyık, sakal, saç ve giyim tarzıyla Ehli sünet bir Müslümana benzemiyor.Adamın Keşke adamın Înanç durumuyla ilgili daha net bilgi verseydiniz !

119
94
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

hayırdır kafasında takke olsaydı ne diyecektin şapka olsaydı ne diyecektin,okul terksin galiba

yanıt32
yanıt34
Murat Sinan İKİZ:

NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ŞARLATANIN BİRİSİ. YEMEZLER BOŞUNA ALGI YAPMAYIN

186
20
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Hem de parkta???? Nerede şarkıcılara oyunculara binbir laf eden bu namıs bekçileri?

122
74
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Meşhur abileriniz yapsa aşka geldi diye haber yaparlardı, siz de beğeni butonuna basardınız.

yanıt12
yanıt9
Osman Tokgonul:

Böyle haberlerde ortadan kaybolurlar, sadece parmak aşağı ( Dislike ) verirler . Bunlar deve kuşugiller den , aynı baklagiller gibi Hek tor kardeş . " namıs " güzeldi .

yanıt10
yanıt7
Hek Tor:

@Zulkarneyn... O meşhur (ünlü) abileriniz dediklerin ancak benim çocuk ya da torunlarım olabilir, abilerim değil... Tutucu değilim, dinbaz hiç olamam, ama o ünlülerin ''aşk yaşıyorlar'' haberlerini de kınıyorum; zinanın aşkı olmaz diyorum.

yanıt19
yanıt3
Hayri :

Hokkabazın biri belli kolları boncuklar la dolu peki insanlar bunları nasıl kabul eder nasıl inanır bu tek örnek değilki şehirden şehre gezenler var cehalet başa bela

140
9
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu tip insan müsveddeleri alevi de, Sünni de olamaz. Esas bunlara inanan kesimde inanç eksikliği var. Devletin diyaneti kuruluş felsefesi dışına çıkarsa böyle ne idigu belirsiz tarikatlar ve sapkınlar ortaya çıkar.

120
20
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Kaliteli egitim iste bunlardan kurtulmak icin sart.ataturk bunun icin iste cok ugrasti ama nafile .inanan yine inaniyo ailesel cevresel etki birde egitimsizlik olunca

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title