Haberler

Son Dakika! Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu

Güncelleme:

Son dakika! Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri kura ile belirlendi. Buna göre pusulada Cumhurbaşkanı Erdoğan 1. sırada, Muharrem İnce 2. sırada, Kemal Kılıçdaroğlu 3. sırada, Sinan Oğan ise 4. sırada yer alacak.

14 Mayıs seçimlerine haftalar kala, yarışacak 4 cumhurbaşkanı adayının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Kura çekimini Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsilen Av. Mehmet Hadimi Yakupoğlu, Muharrem İnce'yi temsilen Av. Halil İlker Çelik, Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen Av. Doç. Dr. Hüseyin Aydın, Sinan Oğan'ı temsilen Av. Kürşat Ergün yaptı.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu

KURA İLE BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlemesi için çekilen kurada 1. sırada Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, 2. sırada Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 3. sırada Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4. sırada Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan yer aldı.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu

PUSULA BASIMINA 12 NİSAN'DA BAŞLANACAK

Cumhurbaşkanı seçimi için oy pusulalarının basımına 12 Nisan'da, milletvekili seçiminde kullanılacak oy pusulalarının basımına ise 19 Nisan'da başlanacak. Seçim takvimine göre 2 Nisan'da muhtarlıklarda listeler askıdan indirilecek. 8 Nisan'da ittifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacak. 9 Nisan'da milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecek. 19 Nisan'da da milletvekili kesin aday listeleri ilan edilecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Sinan Oğan Politika Güncel Haberler Son Dakika

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (38)

adam haklı beyler dağılın:

Tepkimizi göstermek için hem reyise 1. sırada oyumuzu basıcaz hemde kılıçdaroğluna çarpı atıcaz kalem götürmeyi unutmayın.

148
389
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Algı yapma burdan Arkadaşlar oyumuz Reise ama hiçbir yere çarpı falan atmayın oyumuz geçersiz olur hiçbir şekilde muhurden hariç müdahalede bulunmayiz

yanıt76
yanıt67
Sevda Gül :

Niyetin oyu geçersiz yapmak! Fesat niyetini yayma!!!

yanıt63
yanıt33
Kuman:

Türk milleti senin anlayamayacağın kadar Asildir. Çünkü, Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. O ne yapacağını çok iyi bilir. Yakında sende anlayacaksın bunu

yanıt73
yanıt16
Ali Çelik:

İki seçenek var ya var olmak yada Yok olmak ben Recep Tayyip Erdoğan diyorum söz konusu vatan olunca Bizim rengimiz bellidir

249
273
yanıtYanıtla
soner taşkın:

Türkiye'deki en büyük para banknotu 200 lira. Bir kilo kıyma 250 lira. Yani türkiyenin en büyük para birimiyle bile 1 kilo kıyma bile alamıyor insanlar. Geldimiz nokta ortadadır. Her kez oyunu ona göre kullansın.

300
186
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Ona göre de milletin geliri var, karı koca asgari ücretle çalışsa 17000 lira para yapıyor, nankör olmayacağım ben.

yanıt87
yanıt127
bekir yapici:

ONUR YENER Allah size vicdan versin ben almanyadan emekliyim1380 € emekli kasasindan163 € firmanin emekli kasasindan toplamda 1543 € (32.159 TL) maas aliyorum ufak bir beldede yasiyorum alim gücü düsük komsularimdan utandigimdan kasaptan en fazla aldigim et 500gr. markettende arabayi doldurmuyor günlük ihtiyaci posetle aliyorum.

yanıt37
yanıt22
Turgut Aydın:

Bir dolar bir tl olacaktıı

yanıt17
yanıt13
Onur Yener:

Çok güzel sıralama en baştaki adama(zaten tek adam o) bas gitsin.

196
220
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title