Haberler

Şehit Başkomiser'in Mesajları Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi ile birlikte sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu ile birlikte bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Şehit başkomiserin geçen 16 Eylül'de yaptığı paylaşımda, 16.09.2012'de Karlıova İlçesi'nde terör örgütü üyelerinin pususunda şehit düşen 8 polis memurunun fotoğraflarıyla taziye mesajını yayınladı. Şehit Hatipoğlu fotoğrafın paylaşımına, "Sizin için hepi topu 16 Eylül bugün. Sıradan bir gün yani. Benim için ise 8 kardeşimi kaybettiğim Kanlıova' yazdı. Şehit Başkomiser 8 şehidin fotoğrafının bulunduğu resmi 3 Ekim'de tekrar paylaştı.



"TÜRK YA CAN VERİR YA SANCAK DİKER"

Öte yandan Şehit Hüseyin Hatipoğlu geçtiğimiz 28 Eylül'de ise "Siz hiç Türk mülteci diye bir şey duydunuz mu tarihte? Duyamazsınız. Türk iç savaş çıkarsa ya olduğu yerde kalıp can verir, ya da sancağı dikip yeni bir devlet kurar. Şerefli bir ölüm, dizleri üstünde yaşamaktansa daha makbuldür" diye yazdı.

Şehit Hatipoğlu'nun Ordu'da görev yaptığı sırada gazeteci olan Sibel Hatipoğlu ile tanışıp 3 yıl önce evlendiği ve 1.5 yaşında Yaren isminde bir kızı olduğu belirtildi.


AMASYA VALİSİ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Aras, Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir, şehit başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesini taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Adeviye Hatipoğlu ayakta durmakta güçlük çekerken, yakınları kendisini sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Bingöl Amasya Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title