Haberler

Seda Sayan'dan Kurtuluş Konseri

Sanatçı Seda Sayan, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıldönümünde konser verdi.

Sanatçı Seda Sayan, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıldönümünde konser verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 5 Ocak Kurtuluş Bayramı kapsamında, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde konser düzenledi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un katılmadığı konsere, Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç ve çok sayıda davetli katıldı. Isparta Erenler Mehteran Takımı gösterisinin ardından sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutladıklarını söyledi. Katılanları selamlayan Aldırmaz, herkesin kurtuluş bayramını kutladıktan sonra sahneden ayrıldı.

EMEL SAYIN YERİNE SEDA SAYAN

Emel Sayın'ın vereceği duyurulan konsere, onun yerine Seda Sayan'ın gelmesi dinleyicilerde şaşkınlık yarattı. Emel Sayın'ın rahatsızlığı nedeniyle konsere gelemediğini duyuran Seda Sayan, sevilen şarkılarını dinleyicilerle birlikte seslendirdi. Kurtuluş gününü kutlayan Seda Sayan, zaman zaman sahneden inerek seyircilerin bulunduğu alana geldi. Elinde Türk bayrağıyla şarkı söyleyen Seda Sayan'a izleyicilerde eşlik etti.

YEREL TELEVİZYON SAHİBİ İLE POLİSLER TARTIŞTI

Konser sürerken, etkinliğe katılanları görüntüleyen Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polisle protokol sırasında oturan yerel Akdeniz Televizyonu'nun sahibi Yüksel Evsen arasında tartışma çıktı. Yüksel Evsen, kendisinin defalarca görüntüsünün alındığını belirterek çekimin neden yapıldığını sordu. Polisler ise genel görüntü aldıklarını, özel olarak kendisini çekmediklerini söyledi. Araya giren başka polisler, tartışmayı sona erdirdi. Açıklama yapan Yüksel Evsen de, Adana'nın gergin günler geçirdiğini, buluttan nem kaptıklarını anlatarak, "Ben gazeteciyim. Beni çekmemelerini istedim. Çekmeye devam ediyorlar. Ben de tepkimi dile getirdim. Bugün Türkiye'nin en çok okunan internet sitelerinden birine, 'Telefon dinlemelerinin çivisi çıktı' diye yazı yazıyorum. Akşam gelip çekiyorlar. Anlam veremiyorum" diye konuştu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zihni Aldırmaz Yüksel Evsen Emel Sayın Seda Sayan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title