Haberler

Seçim sonuçlarının ardından eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan imalı paylaşım

Güncelleme:

Deprem zamanı AHBAP'a çadır satmasıyla tepki çeken eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık, seçim sonuçlarının ardından sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu. Twitter'dan gülen bir fotoğrafını yayınlayan Kınık, paylaşımına da "Bye bye happiness" şarkısını ekledi.

Geçtiğimiz günlerde istifa eden eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından AHBAP'a çadır satışı yapmasıyla tepki çekmişti.

ERDOĞAN'IN YORUMU SONRASI İSTİFA ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçime birkaç gün kala katıldığı canlı yayında Kerem Kınık'la ilgili ilk kez konuşarak, "Kızılay çadır satma işine fiilen giremez. Süratle yanlışı düzeltmesi gerekir. Biz Kızılay'ı çadır üretiminde aktif hale gelmesi için teşvik ettik. Çadır dendiği zaman en ufak sıkıntısının olmaması gerekir." demişti. Erdoğan'ın konuşmasının ardından Kınık istifa etmişti.

KINIK'TAN İMALI PAYLAŞIM

Seçim sonuçlarının ardından Kerem Kınık sosyal medya üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Twitter'dan gülen bir fotoğrafını yayınlayan Kınık, paylaşımına da "Bye bye happiness" şarkısını ekledi.

Seçim sonuçlarının ardından eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan imalı paylaşım

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Kerem Kınık Twitter Kızılay Deprem Ahbap Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Zulkarneyn :

Kemal Kılıçdaroğlunun yanına yakışır bu koltuk sevdalısı.

281
441
yanıtYanıtla
Ömer Şimşek:

Ya dayı Allah aşkına git otur aşağı bak işine gücüne seni bu depremzedeler Allah havale etti milletin malını sattığın için

571
40
yanıtYanıtla
OYUNCU İZLE:

SEN BAŞARISIZ BİR ADAMSIN .

559
37
yanıtYanıtla
Doğan Sungur:

İktidar deği?timi bunu kesin hapse Atacaklar nokta

53
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title