Haberler

Sanayicilerle iş insanları Konya'da "Dayanışma Gecesi'nde" buluştu

Güncelleme:

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Türkiye ekonomisinin iyiye gittiğini belirterek, bunun, Türkiye adına son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Türkiye ekonomisinin iyiye gittiğini belirterek, bunun, Türkiye adına son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Konya Genç İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen "Dayanışma Gecesi'ne" TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ile çok sayıda sanayici ve iş insanı katıldı.

Baykara Gold Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan TÜGİK Başkanı Güral, Konya'nın, tarımın yanı sıra sanayi yatırımları ile de sürekli gelişen ve büyüyen bir ekonomiye sahip olduğunu söyledi.

Ülke ekonomisine de değinen Güral, "Türkiye'nin ekonomisi maşallah iyi gidiyor. Tüm fabrikalar tam kapasite çalışıyor, yeni yatırımlar devam ediyor, bunlar ülkemiz ve ekonomimiz adına son derece memnuniyet verici şeyler." dedi.

TOBB Başkan Yardımcısı ve KTO Başkanı Öztürk de Konya sanayicisinin, ülke ekonomisine geçen yıl 2,17 milyar dolarlık ihracat yaparak önemli bir katkı sağladığını, bu sene de koronavirüs salgınına rağmen çok rahat bir şekilde 3 milyar doları yakalayacağına inandığını söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise belediye olarak, tüm sanayi yatırımcılarının önünü açmaya ve destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Daha sonra Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gül Vezir Korkmaz tarafından Erkan Güral'a günün anısına bir plaket verildi.

Etkinlik, sıra gecesi ve çiğ köfte ikramıyla son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti Erkan Güral Türkiye Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title