Haberler

SADAT'ın 19 Mayıs mesajında Atatürk'ün adı geçirilmedi! Tepkiler sonrası silip yenisini yayınladılar

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gidip açıklama yaptığı SADAT, bu kez de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımıyla gündeme geldi. SADAT'ın sosyal medya hesabından paylaşılan kutlama mesajında Atatürk'ün adının geçirilmemesi tepki çekti. Tepkiler sonrası söz konusu paylaşım silindi, Atatürk'ün adının geçirildiği yeni bir paylaşım yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta SADAT binası önüne giderek açıklama yapması sornasında şirket ülke gündemine oturmuştu.

TEPKİ GELİNCE SİLDİLER

SADAT bugünse 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı ile konuşuldu. Şirketin sosyal medya hesabından paylaşılan kutlama mesajında Atatürk'ün adına yer verilmedi. Bu durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Söz konusu mesaj kısa sürede silindi.

SADAT'ın 19 Mayıs mesajında Atatürk'ün adı geçirilmedi! Tepkiler sonrası silip yenisini yayınladılar

YENİDEN PAYLAŞTILAR

Bu gelişmenin ardından SADAT'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapıldı. Bu kez tweet'te şu ifadeler yer aldı: "19 Mayıs 1919'da Samsuna çıkarak işgal altındaki ülkeyi kurtarmak için milli mücadeleyi başlatan Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anar, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ederiz. #19MayisAtaturkuAnmaGenclikVeSporBayrami"

SADAT'ın 19 Mayıs mesajında Atatürk'ün adı geçirilmedi! Tepkiler sonrası silip yenisini yayınladılar

Kaynak: Haberler.com / Güncel

SADAT Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

SMMM:

Bakın arkadaşlar gerçekten ülke de ekonomik kriz derinleşiyor.Boş gündem oluşturma çabalarına izin vermeyin tepkinizi verin hükümet vatandaşı dinlemiyor

142
28
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

seni ülkenin başına getirelim serbest muhasebeci bey

yanıt5
yanıt22
Apex LegendsTR:

Yakıt almış başını gdiyor Hükümet duyarsız Yakıt ne kadar yükselir ise herşeyde o kadar yükselir herşeyi Ukrayna'ya bağlanmaktan vazgeçin artık Neyin ne olduğu Devletin kasasının boş olduğunu ve her geçen günde daha kötüye gidiyoruz açıksa söyleyin

115
17
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

kasanın boş olması boş adamların iktidara gelmesinden iyidir kasa dolar ama kafa boşsa beyin boşsa o biraz zor dolar işte

yanıt43
yanıt85
diyar-ı bekir:

neo kasa boşsa bunu istanbul ve diğer belediyeleri iflas ettiren chp mi dolduracak al sana doğru

yanıt39
yanıt70
Murat Kılıç:

Benzin olmuş 24 TL. Gündem değiştirmek için her yolu deniyorsunuz. Yok Atatürk yazmamış yok ismi yanlış yazılmış.

97
11
yanıtYanıtla
Şahin Yalçın:

Aynen bu benzin ne olacak kiradan evimize gectik 3 kira kadar benzine gidiyor

78
10
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Evi var arabası var hala ağlıyor nankör.

yanıt7
yanıt36
emmi:

boş işler bunlar boşş adam eve ekmek götüremedikten sonra !

59
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title